Serie A

Nem merünk győztest tippelni az Inter rangadóján

  • varin

Mindenképpen nyernie kell a milánói csapatnak, de gólgálát most se várjunk.

Embed from Getty Images

Optimistán várhatja a hátralévő két fordulót az Inter gárdája, hiszen 180 perccel a bajnokság lefújása előtt a Nerazzuri a második pozícióban áll. Ennek megőrzéséhez azonban két rangadót is sikerrel kell megvívnia a Conte-legénységnek, a könnyebb feladat pedig a Napoli legyőzése Milánóban.

{"headTitle":"Inter-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-28 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A déliek ugyanis már takaréklángon futballoznak, különösebben nem motiválja őket a bajnoki helyezés, így erejüket tartalékolhatják a Barcelona elleni BL-visszavágóra. Ugyan hétvégén sikerült legyőzniük otthon a Sassuolót, ám az elmúlt öt meccsen ez csupán a második siker volt, ráadásul a zöld-feketék négy lesgólt is szereztek, így bőségesen lehetett volna szorosabb ez a mérkőzés.

Ami az Intert illeti, éppen a rangadókon buktak fontos egységeket az elmúlt hetekben, ám a genovai hármas már igen jól festett, és mivel az Atalanta botlott Milánóban, nem annyira rossz Lukakuék helyzete. A biztos ezüsthöz azonban hat pontra van szükségük, hiszen a Lazio számára két hozható meccs következik, ráadásul az utolsó napon éppen Atalanta-Inter mérkőzést rendeznek Bergamóban, ahol azért nem az Inter a favorit.

A korábbi szövetségi kapitánynak ezúttal is akadnak hiányzói, Sensi (12/3), Vecino (20/2), De Vrij (32/4) és Gagliardini (23/4) sem bevethető, míg a túloldalon Mertens (30/9) és Manolas (25/4) hiányát érezheti meg Gattuso.

Ősszel az Inter nyerni tudott idegenben, ám a kupában végül Gattuso csapata jutott tovább. Fogadási szempontból pedig most sincsen igazán könnyű dolgunk, hiszen mindkét csapat igen vegyes képet festett magáról az elmúlt hetekben.

Ám ami a korábbi meccseiket illeti, ritka volt a gólgála, az alábbi tippünk például az utolsó 12 meccsből csupán egyszer lett vesztes.

{"headTitle":"Inter-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-28 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3135825] 2020-07-28 21:45:00 Inter - SSC Napolix;