Olasz Kupa

Mégis hogy nyerhetne így a Milan Ronaldóék ellen?

  • varin

Stefano Pioli mester két legfontosabb játékosára nem számíthat a visszavágón.

Meglepően jó játékkal rukkolt elő a Milan még február 13-án, amikor is a Juventus ellen léptek pályára Ibrahimovicék az Olasz Kupa elődöntőjének első felvonásán. A hidegzuhany azonban a 92. percben egy büntető képében érkezett, így pedig a torinói visszavágón semmiképpen sem tekinthető esélyesnek a Milan, főleg a körülmények ismeretében...

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Milan","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Merthogy az igencsak paprikás odavágón Zlatan Ibrahimovic, Theo Hernández és Samu Castillejo is eltiltatták magukat, vagyis három olyan játékos lesz maródi, akik a támadásokat segíthetnék.

Az persze vitán felül áll, hogy a kiírás fontosabb a milánóiaknak, hiszen a bajnokságban maximum a hatodik helyet csíphetik meg, így a nemzetközi kupaindulást valahogy a Coppában kellene kivívni, míg a Juventus kitartóan csatázik a Lazióval a Scudettóért. A Rossoneriknél amúgy is kicsit puskaporos ezekben a hetekben a hangulat, Gazidis igazgató összekülönbözött Ibrahimoviccsal a fizetéscsökkentés miatt, míg Pioli állása erőteljesen kérdőjeles, hiszen állítólag a tulajdonosok már mindenben megegyeztek Ralf Rangnickkal.

Ilyen előjelekkel kell tehát valahogyan Torinóban gólt, gólokat szereznie a Milannak, egy minden játékosát bevetni képes Juventus ellen, ami valóban kisebb csodával érne fel.

A várható kezdőcsapatoknál sok a kérdőjel, hiszen az első hírek arról szóltak, hogy Khedira kezdhet a középpályán, Higuaín pedig még nincs igazán meccsritmusban, míg a vendégeknél érthető módon totális a káosz. Jelen állás szerint Rebic mögött Calhanoglu és Paquetá kezd majd, míg Calabria lesz a balhátvéd.

Az Olasz Kupa új szabályainak értelmében ha a visszavágó is 1-1-re végződik, hosszabbítás helyett rögtön büntetőrúgások következnek.

Formákról természetesen kár részletesebben beszélni, de tény, hogy a Milant éppen hullámvölgyben érte a nem várt pauza, így Piolinak volt több munkája a csapattal. 

Tippnek most egy olyan opciót választottunk, amely a két csapat utolsó 11 mérkőzéséből 9-szer is zöldült és rengeteg, igencsak papírforma végeredmény fér bele. Nem gondoljuk, hogy hatalmas gólgálát rendeznek a csapatok, de az Öreg Hölgy továbbjutásához sok kétség nem férhet.

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 3.5 gól alatt","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3259668] 2020-03-04 20:45:00 Juventus - AC Milanx;