Sportfogadás

Ez a sportág még nem szünetel - össze is raktunk egy duplázót!

  • Cesc18

Elrajtolt a Gibraltar Open, fogadni is lehet rá, sőt egyelőre nézőket is engednek a lelátókra.

Ínséges időket élünk, de akad még néhány olyan sportág, ahol rendeznek versenyeket. Ilyen például a snooker is, ráadásul éppen pénteken vette kezdetét a Gibraltar Open. Átnyálaztuk a szombati menüt és három meccsből össze is állítottunk egy duplázót. Íme!

A játéknap egyik legsimább győzelmét Li Hang arathatja, akinek ellenfele Alex Borg lesz. Az 50 éves máltai úriember öreg motorosa a szakmának, ám soha nem tartozott a mezőny krémjéhez. Tavaly komoly meglepetésre tudott tour kártyát szerezni, így ismét lehúzhat két évet a profik között. Sok vizet azonban nem zavar, a 2019/2020-as szezonban eddig pontosan nulla győzelme van. 

Borg nemhogy meccset nem nyert eddig, de frémgyőzelmekből is elég kevés íródott a neve mellé. Konkrétan a 11 fellépéséből hat alkalommal nullára kapott ki, egyszer pedig csupán hét pontot tudott szerezni. 

Hang továbbjutása csak 1.01-ért fogadható, -2.5-ös hendikeppel viszont 1.34-es oddsot kapunk a hazai bukinál, ami a kombi szelvényünkre tökéletes. 

Egy másik kínai snookeresnek, Zhao Xintongnak is bizalmat szavazunk, aki pedig a hongkongi Andy Lee-vel csap majd össze. Noha utóbbinak tavalyról éppen a Gibraltar Opoenhez fűződik karrierje legjobb eredménye, ám ehhez kellett egy szerencsés sorsolás is. Most nem volt szerencséje, a top 30-as Xingtong azért más szintet képvisel. A kínainak ráadásul nem is ment rosszul a játék februárban, hiszen a German Mastersen negyeddöntőzött, a Welsh Openen és a World Grand Prix-n pedig a legjobb 16 közé jutott. 

Ha nem is lesz ez egy 4-0 Xintongnak, de azért egy magabiztos 4-2 körüli eredmény papírforma lenne. 

Folytatva a sormintát, az utolsó választásunk is egy kínai játékosra esett, méghozzá a fiatal Luo Honghao-ra. A 20 éves snookeres megkapta a tavalyi döntős Ryan Day-t, de nagyon nem kell megijednie tőle, ugyanis a rutinos walesi kifejezetten pocsék szezont fut. Day formájáról beszédes, hogy februárban a hazai versenyén, a Welsh Openen kikapott a 100-on kívüli Simon Lichtenbergtől...

Noha Honghao-nak még sokat kell tanulnia, de már ott mozog a top 50 környékén és akadnak szép győzelmei. Day ellen sem tartjuk esélytelennek, +2.5-ös hendikeppel megtámogatva pedig pláne jó lehet. 

{"headTitle":"Gibraltar Open","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-13 11:00","footerTitle":"2.07","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hang -2.5","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Xintong","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Honghao +2.5","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<