Snooker

Három egykori világelsőre fogadunk

Íme a három legerősebb tipp a snooker European Masters nyolcaddöntőire.

John Higgins-Tom Ford
Hatharom-tipp: Higgins
Odds: 1.30 @ TippmixPro

A héten Bukarestben vendégeskedik a snooker-mezőny színe-java, először rendeznek ugyanis Romániában pontszerző viadalt. Szerdán és csütörtökön a nyolcaddöntős küzdelmekre kerül sor. Nagy csillaghullás eddig nem volt, így a legjobb 16 között sok sztárral találkozhatunk. Versenyben van még John Higgins is, ami alapvetően nem lenne meglepő, úgy viszont igen, hogy sérült bordával játszik. Hat hete törte el, amikor a fiával a keretben mókázott, de úgy tűnik, hogy nem zavarja a játékban. Már Sanghajban is így játszott, akkor is nyert meccset és most is gond nélkül, 4-0-lal vette az első akadályt Michael Holt ellen. Tom Ford ismert név a szakmában, de nem tartozik a legjobbak közé, Higginst még soha nem sikerült legyőznie. Úgy vélem most is a rutinos skót kerül majd ki győztesen a kettejük csatájából. 

Neil Robertson-Rhys Clark
Hatharom-tipp: Robertson
Odds: 1.08 @ TippmixPro

Az ausztrálok világbajnokára, Neil Robertsonra vár talán a legkönnyebb feladat. Az a fiatal Rhys Clark lesz az ellenfele, akitől már az is szép, hogy az első kört sikerrel vette. Robertsonnak a nyár jól alakult, megnyerte a Riga Masterst a World Openen pedig elődöntőzött. Sanghajban nem jött ki neki a lépés, de a romániai startja rendben volt, szóval aligha okoz majd gondot számára Clark legyőzése.

Andrew Higginson-Judd Trump
Hatharom-tipp: Trump
Odds: 1.22 @ TippmixPro

Higgins és Robertson után egy másik korábbi világelsőnek, Judd Trumpnak is bizalmat szavazok. Nincs különösebben jó szezonja az angolnak, de a Ben Woollaston elleni első körös meccséből sokat meríthet. 2-3-ról sikerült fordítania, és ahogyan ő fogalmazott, ebben a két frémben játszott a szezonban eddig a legjobban. Andrew Higginson ellen a mentális főlény is nála lesz, az angol honfitársát ugyanis az elmúlt hét meccsükön mindig legyőzte. Meglepne, ha most másképp lenne.

Snooker, European Masters - Kombi
A     szorzói alapján
Kezdés Mérőzés Tipp Odds
Szerda, 12:00 John Higgins-Tom Ford Higgins 1.30 @ TippmixPro
Szerda, 19:00 Neil Robertson-Rhys Clark Robertson 1.08 @ TippmixPro
Csütörtök, 18:00 Andrew Higginson-Judd Trump Trump 1.22 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.71