Sportfogadás

Hatalmas kincsre bukkantunk a fórumban

Mindig öröm számunkra, ha valaki kitartóan és lelkesen osztja meg tudását a fórumban. Ha pedig ez olyan eredményekkel párosul, mint a snookerguru, "hhhgoku" esetében, akkor jár a kalapemelés.

Aligha tartozik a világ legnépszerűbb sportágai közé a snooker, mi a Hathármon is csak néha foglalkozunk vele egy-egy cikk erejéig. Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy ne lehetne vele szépen kaszálni, sem azt, hogy fogadói szempontból nem tartogat izgalmas lehetőségeket. Oldalunk egyik új tagja, "hhhgoku" ugyanis snookernaplót indított a fórumban, az eredmények pedig önmagukért beszélnek.

Fotó: Archív

Már önmagában az is kalapemelést érdemel, hogy milyen szépen megszerkesztett, több esetben nagyon jó indoklással alátámasztott tippeket közöl, de mellette az eredmények minden képzeletet felülmúlnak.

"Hhhgoku" egy hónap leforgása alatt 316 tippet publikált (223 nyerő, 93 vesztes), amelyből +58.78 egység profitot ért el egységnyi téttel számolva, ami fantasztikus, 18%-os ROI-nak felel meg.

Fórumozónk tippjei igen széles körben mozognak, az 1.25-ös oddstól elkezdve a 3-4-szeres szorzókig válogatott tippeket és noha az átlagodds "csupán" 1.68 a nyertes tippeknél, ilyen ROI-nál felesleges megkérdőjelezni, hogy "hhhgoku" meg tudja-e találni a value-t a kis oddsokban is.

Érdemes tehát figyelemmel kísérni "hhhgoku" topicját, hiszen az izgalmas elemzések és a szakmai írások mellé csodálatos eredmény is párosul, amelyből remélhetőleg nagyon sokan tudunk majd profitálni a jövőben. is.