Férfi kézi BL

Óvatos tippünk van a Veszprém "ezüstrangadójára"

  • mr.blonde

A csoport második helye a tét vasárnap, a Veszprém hazai pályán esélyese a Montpellier elleni meccsnek.

Nem sikerült a bravúr a múlt héten a Veszprém csapatának, amely 29-28-as vereséget szenvedett a THW Kiel otthonában. Az eredmény azt is jelentette, hogy a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül a német alakulat megnyerte a csoportját, így a bakonyiaknak csak a második hely maradt elérhető. Ehhez a pozícióhoz azonban le kell győzniük vasárnap a Montpelliert, majd az utolsó körben a Motor együttesét.

A Montpellier jelenleg egy ponttal van lemaradva a Veszprém mögött, vagyis igazi ki-ki meccset rendeznek majd. A két együttes franciaországi találkozóján a gallok 23-18-ra legyőzték a magyar bajnokot.

A BL-formák alapján elég kiegyenlített meccs is lehet ebből, viszont a bukik szorzói mást mondanak, méghozzá tükörsima hazai sikert.

{"headTitle":"Veszprém - Montpellier ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém ","odds":"1.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Montpellier ","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mire érdemes fogadni?

Az egyértelmű, hogy a bővebb kerete a Veszprémnek van, ugyanakkor a Montpellier-ben megvannak létszámra a klasszisok. Több olyan játékosa is van az ellenfélnek, aki egymaga képes eldönteni egy mérkőzést, így David Daviséknak nagyon fel kell kötniük azt a bizonyos nadrágszíjat. Főleg a védekezésre kell majd fókuszálni, mert abból lehet leginkább építkezni is.

A gólok számára vonatkozóan elég magas határt húztak meg a bukik, ami annak fényében meglepő, hogy a csapatok utolsó két meccse nagyon-nagyon underesre sikeredett. Mivel ez egy nagyon éles párharc lesz, valamint a kötelezőt hozni mindig nehéz, ezért egyáltalán nem valami habkönnyű kézilabdára számoljunk.

Komoly taktikai harc lesz ez, ahol mindkét csapat a pontos támadásbefejezésekre helyezheti majd a hangsúlyt. Mindkét oldalon remek kapusok vannak - a franciáknál az exszegedi Sego áll a kapuban -  nagy és erős belső védők, okos és higgadt irányítókkal.

Ennek ellenére mégsem a gólokra, hanem a hendikepre tenném le a voksomat, méghozzá a vendégeket megtámogatva. A Montpellier egyetlen vereséget számlál idegenben (Kiel), így ez a +/-4,5 gólos vonal elég csábító. A Veszprém Aréna miatt viszont határesetnek érzem ezt a line-t, így inkább a két góllal eltolt verzióra szavaznék.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Veszprém - Montpellier ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Montpellier +6,5","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}