Serie A

Csalódott milánói csapatok derbije következik - íme a meglepő tippünk

  • varin

Esélyesebb az Inter, de nincs igazi érték a győzelmében. Maradunk a lapoknál.

Milánóban rendezik a hétvége egyik legfontosabb mérkőzését, a Milan vendéglátóként "fogadja" a listavezető Inter együttesét. Noha a Nerazzuri egyelőre hibátlan teljesítményt nyújt a ligában, jó szájízzel ők sem érkezhetnek a rangadóra, nem is beszélve az ellenfélről...

{"headTitle":"Inter-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"3.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Inter","odds":"2.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ugyan Marco Giampaolo csapata három meccs után 6 ponttal áll, sok köszönet nem volt a két győzelemben sem. A Brescia és a Verona rendkívül gyatra játékkal való megverése után a szakmai stáb nagyon elégedetlen volt a csapat játékával, így maximum a győzelmeknek lehetett örülni. Ám az biztos, hogy amit eddig mutat a Milan, az nemhogy a 4. hely megszerzésére is kevés lesz, de ennél visszafogottabb célokban sem reménykedhetnek a csapat szurkolói.

Ami az Intert illeti, a 3-0-0-s rajt szép teljesítmény, bár az is igaz, hogy három olyan csapattal játszottak Contéék, amely bizonyosan a kiesés ellen küzd majd az év végén. A hét közben már jött a pofon, hiszen a Slavia Prague ponttal távozott a San Siróból, amely egy ilyen négyesben a BL-menetelés végét is jelentheti. A mérkőzés favoritjai persze így is egyértelműen Lukakuék, de nem biztos, hogy jó ötlet egy Derby della Madonnina győztesére voksolni jelenleg.

"Én vagyok a felelős a BL-döntetlenért, mert egy igazi szamár vagyok. Képtelen voltam átadni a játékosoknak az elvárásaimat a mérkőzésre és a kezdőcsapat összetételében is hibáztam. A csalódottságunkból és dühünkből előnyt kell kovácsolnunk, ez a legfontosabb feladat a következő mérkőzésig" - nyilatkozta Conte.

[3135462] 2019-09-21 20:45:00 AC Milan - Interx

Ahogy sejteni lehet, több változtatást is eszközölhet Conte, így például ismételten kezdhet Godín, Vecinco és esetleg Alexis Sánchez, míg Lautaro Martínez, Gagliardini és Candreva leülhetnek a kispadra.

A Milan esetében az előzetes kezdők alapján Giampaolo egy 4-3-1-2-es felállást képzelt el, ahol Piatek és Suso mögött ismét támadó középpályást játszhat Paquetá.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Egyelőre egyébként pontosan ez a rész, vagyis a támadók mögötti felállás okozza a csapat legnagyobb problémáját, hiszen a mesternek látszólag fogalma sincs, hogy a Calhanoglu, Suso, Paquetá, Castillejo, Rebic ötössel milyen poszton, milyen felállásban mit is kezdjen.

Ami első ránézésre feltűnhet, az bizony a bukmékerek határa a lapokra. A 7 önmagában elég soknak tűnhet, még úgy is, hogy jól tudjuk, ez bizony nem egy barátságos focizgatás lesz. A 90 percet dirigáló Daniele Doveri viszont nem egy igazán szigorú sípmester, így ezen a határon mi nem fogadnánk az overre. Ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy az utolsó 12 meccsükön, vagyis 2013 óta a 7-es határt csak egyszer lépték át, akkor talán rögtön érthetővé is válik, hogy miért az elsőre meglepőnek tűnő underre voksolunk itt.

{"headTitle":"Milan-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-21 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"7 lap alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135462] 2019-09-21 20:45:00 AC Milan - Interx;