TipPics

Logibetes és hathármas tippek kombijával nyert 1,3 milliót

Paco05 ismét remekül kombizott, ez pedig busás profitot jelentett neki hétfő estére.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

'Paco05' többször jelentkezett már zsíros fogásokkal és nagyon szép kombikkal, ebből pedig hétfő estére is jutott egy. Törzsolvasónk három tippet játszott meg egy szelvényen, melyek közül kettő a Logibetről, egy pedig a Hatháromról érkezett.

Varin hétfő este kiváló napot zárt a Logibeten, két női teniszező underdog-győzelmét is vaskos oddson kapta el. Paco viszont óvatosabb duhajként Andrea Petkovic és Lin Zhu esetében nem a győzelmet játszotta meg, csak azt, hogy nyernek egy-egy szettet. Paco a tenisztippek mellé a Wolverhampton-Manchester United meccsről írt beharangozóból kölcsönzött harmadik tippet, nevezetesen azt, hogy lesz legalább négy lap a meccsen. Itt kicsit izgulnia kellett olvasónknak, hiszen a negyedik sárgát csak a 84. percben mutatta fel Moss játékvezető, ám Wan-Bissaka kezezése izmos profitot hozott Pacónak.

A TipPics-be feltöltött szelvény nem kis tétről és nem kis profitról árulkodik, olvasónk 392 ezer forintra 1,654 milliót vághatott zsebre, ami gyakorlatilag 1 millió és 262 ezer forint tiszta haszont jelent.

Ha te is szeretnél hasonló kombikhoz alapanyagot gyűjteni, a Logibet legjobb tippmesterei kiváló ihletadók lehetnek. Csatlakozz testvéroldalunkhoz mindössze havi 19.99€-ért, amelyért bármennyi tippmester bármennyi tippjére feliratkozhatsz.

 

Csatlakozz a Logibethez, legyél része a nyerő közösségnek!