Sportfogadás

Fogadjunk vagy ne fogadjunk a foci-vb-re?

  • varin

A labdarúgó-világbajnokság alkalmával még az is fogad és szurkol, akit máskülönben nem érdekel a foci. De vajon érdemes-e ezen a terepen fogadásra adni fejünket?

Már csak néhány nap és útjára indul a labda Oroszországban, elkezdődik a 2018-as foci-vb. Ez gyakorlatilag minden sportfogadó egyik kedvenc viadala, ilyenkor boldog-boldogtalan, profi-amatőr fogadásra hajtja fejét, hogy némi izgalommal fűszerezze meg az egy hónapig tartó viadalt. De vajon lehet-e egy ilyen nagy eseményen profitot abszolválni, meg lehet-e fogni bármivel a bukmékereket?

Fotó: Broncolor

Azt hamar leszögeznénk, hogy egy ilyen viadalon érdemes óvatosan bánni a a fogadásokkal, hiszen a fogadóirodák itt legalább olyan ritkán hibáznak, mint mondjuk a Premier League-ben vagy az amerikai major sportokban.Ez az a torna, ahol a sportfogadásban kiemelten fontos információáramlásban szinte esélytelen vagy a bukmékerekkel szemben, minden meccsdöntő hírről, sérülésről, cseréről előbb értesülnek majd a bukmékerek, mint te. A nagy tornákon valón fogadás nehézségeiről beszélt a világ egyik leghíresebb sportfogadója is. 

Ha tehát hiszünk a számoknak, és a sportfogadásban maximum a játékosok 2%-a tud nyereséges lenni, akkor ha mondjuk folyamatosan világbajnokságot játszanának, ez a szám még alacsonyabbra jönne ki.

Egy labdarúgó-vb-n tehát még kevesebb esélyed van a piacok többségével nyerni, mint bárhol máshol.

Hogy miért is fontos a kellő mennyiségű és minőségű információk begyűjtése, arról Sportfogadás-suli-cikkünkben értekeztünk bővebben.

Azonban éppen egy ilyen nagy torna adja meg a lehetőséget arra, hogy a fogadási opciókat folyamatosan figyelve olyan piacokra bukkanjunk, amelyek máshol nincsenek. Az irodák speciális bónuszokkal, speciális ajánlatokkal bombázzák a játékosokat, így számtalan olyan dologra tehetünk pénzt, amelyre korábban nem. A speciális és őrült fogadásoknak pedig csak a képzeletünk szab határt.

Egy világbajnokságra felkészülni, elemezni a fogadási típusokat és mérlegelni a lehetőségeinket irtózatosan nagy munkát és felkészülést igényel. Amíg a kedvenc bajnokságaink, csapataink minden héten az orrunk előtt vívják a vérre menő csatákat, addig itt egy olyan sorozatról beszélünk, amelynek csapatai négyévente találkozhatnak csak egymással tétmeccsek keretein belül.

Fontos tehát, hogy tisztában legyünk az adott válogatott keretével, a sérültekkel, azzal, hogy a selejtezők során hogyan teljesítettek, valamint azzal, hogy milyen fontos változások történtek az elmúlt hetekben.

A labdarúgó-világbajnokság ideje alatt a Hathárom számtalan játékkal és promócióval kedveskedik felhasználóinak, így érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk!

A kutatómunka elvégzését és az erőviszonyok megismerését követően fontos, hogy tisztában legyünk azzal is, hogy mire fogadhatunk. Mint fentebb említettük, a fogadási piacok ilyenkor kiszélesednek és akár olyan opciókkal is találkozhatunk, amelyekkel egy hétköznapi mérkőzés során nem - ez persze ne érjen minket váratlanul, a fogadóirodák tudják, hogy ilyenkor lehet megszólítani a legtöbb sport iránt talán kevésbé érdeklődő embert.

A tengernyi longterm-fogadás mellett (amelyre példát itt olvashattok) az élő fogadási piacok is bőségesek lesznek. Ahogyan például a Bajnokok Ligája- vagy az Európa Liga-fináléban, úgy vélhetően a vb mérkőzésein is köthetünk fogadást arra, hogy a 13. percben lesz-e szöglet, a következő 10 percben esik-e gól vagy hogy ki végzi el a következő bedobást. Az ilyen fogadási piacokon akár találhatunk is értéket, ha figyelmesek vagyunk.

Kitől vegyünk tippeket, hogyan fogadjunk?

A világ legjobb tippmesterei nem véletlenül a világ legjobb tippmesterei. Ők pontosan tudják, hogyan lehet megtalálni még egy ilyen hatalmas eseménynél is az értéket, ismerik a bukmékerek gyengébb pontjait és ki tudják használni az elrontott szorzókat, vagy a speciális fogadásokat.

A Logibeten lehetőséged van leszűrni a legjobb tippmestereket, valamint kigyűjteni a legjobb olyan tippmestereket is, akik fociból szeretnek leginkább tippeket adni. Persze senkinek nem "tiltjuk meg" a sportfogadást egy ilyen hatalmas tornára, apróbb téttel akár minden mérkőzés izgalomfaktorát tovább növelhetjük. Egy-egy jól irányzott, bátrabb kombi is elsülhet ilyenkor, hiszen kicsiből nagyot nyerni mindig a legnagyobb öröm.

A Logibet legjobb focitipsterei

A kezdődő világbajnokság tehát kiváló terepet nyújt a sportfogadás szerelmeseinek, ám akik komolyan kaszálni akarnak ezen a viadalon, érdemesebb, ha profikra bízzák a pénzüket, vagy ha alaposabban utánajárnak a lehetőségeiknek.

Logibet-előfizetést ér egy jó tipp! Részletek a képre kattintva.