Sportfogadás

Ázsiai hendikep és DNB a Tippmixprón!

A magyar állami fogadóiroda további fogadási lehetőségekkel bővítette ki piacait. Megjött az AHC!

Szerda este Lyonban kerül sor az idei Európa Liga döntőjére, amely úgy tűnik, történelmi jelentőséggel a magyar állami fogadóiroda történetében. A    ugyanis a jeles esemény alkalmából kibővítette fogadási piacait és olyan, korábban nem létező piacokat nyitott, amelyekre a felhasználói visszajelzések alapján szüksége volt a játékosoknak. Lássuk ezeket!

Az Atlético Madrid EL-fináléja az első ilyen mérkőzés - Fotó: Archív

Azt már megszokhattuk, hogy a nagyobb mérkőzések alkalmával a gólszerzőkre fogadhatunk, így most is tehetünk pénzt arra, hogy mondjuk Griezmann, Mitroglu vagy Diego Costa beköszön a fináléban.

Az viszont történelmi jelentőségű, hogy most már ázsiai hendikepekre és DNB-re is fogadhatunk a magyar állami bukmékernél.

Mint az a fogadóiroda kínálatában látható, Atlético Madrid -0.25, -0.5, -0.75, -1 és -1.25-ös opció is van, valamint ezeknek párjai mellett fogadhatunk arra, hogy 1.75, 2, 2.25 vagy 2.75 gól felett lesz-e a mérkőzés.

Az ázsiai piacok mellett a szögletek számára is töménytelen mennyiségű fogadási opciónk van, de tehetünk pénzt arra is, hogy hány sárga lesz, illetve a játékvezető ítél-e tizenegyest vagy lesz-e kiállítás.

Úgy tűnik tehát, hogy a    ezzel új ösvényre lép, amelyet kétségtelenül örömmel fogadnak majd a sportfogadók, hiszen az ázsiai hendikepes fogadási lehetőségek a profik egyik kedvenc opciói.


És hogy mi is az ázsiai hendikep? Ha szeretnél otthonosan mozogni a profik piacának világában, olvasd el Sportfogadás Suli cikkeinket: I. rész, II. rész.

[2747583] 2018-05-16 20:45:00 Marseille - Atlético Madridx;