Sportfogadás

Elméretezett szorzóval nyernénk az Eurovízió döntőjében!

Az írek okozhatják a dalfesztivál legnagyobb meglepetését, ha a bukik gondolatai beigazolódnak.

26 ország közreműködésével szombaton este sor kerül a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál fináléjára, kiderül tehát, hogy jövőre melyik ország rendezheti meg a könnyűzenei dalversenyt. Miután az elődöntőkkel kiemelten foglalkoztunk, természetesen a finálé sem maradhat ki. Lássuk, mi várható ma este Lisszabonban.

Melyik ország nyeri az Eurovíziós Dalfesztivált?
Ciprus 2.10
Izrael 3.75
Írország 9.00
Franciaország 13.00
Németország 21.00
...  
Magyarország 51.00

Ami a magyarok esélyeit illeti, az AWS szorzói túl sokat nem változtak, jelenleg éppen 51-szeres szorzóval tehetjük a Viszlát nyár végső sikerét. A sorsolás értelmében Siklósi Örsék 21. országként adják majd elő produkciójukat, a svédek és az izraeliek közé ékelődve. Ez ugyan nem mindig számít szerencsésnek, de talán az, hogy ez ilyen zúzós számot ékeltek két "langyibb" produkció közé, még jól is elsülhet.

Magyarország top10-ére 3.50-es, top4-ére pedig 12-szeres szorzóval fogadhatunk.

Ami a legjobb fogadást illeti az esti döntőben, érdemes megnézni az írek szenzációs szárnyalását az utóbbi napokban. Ryan O'Shaughnessy Together című dalára az elődöntők előtt 201-szeres szorzóval lehetett fogadni, mostanra pedig már a harmadik legesélyesebb dal a listán. Szakértők szerint a sorsolás is nagyon szerencsés, mivel 24. helyen lépnek színpadra, csupa olyan dal után, amely kilóg a többi közül, míg a Together csak egy szokásos, szép ballada, ami hivatott lenyugtatni a felpörgött hangulatot.

Ha valaki biztonsági tippet akar rakni, annak a halványzöld bukinál javasoljuk Írország top10-ét, 1.60-as szorzóért, míg a bátrabbak a kék-narancssárga irodánál tegyék a top5-öt 2.85-ért.

Ami a fogadóirodák további kínálatát illeti, számtalan fogadási piaccal várnak minket az irodák. Így tehetünk pénzt a győztes végső pontszámára, a csapatok helyezésére, illetve különböző párosításokra is.