Sportfogadás

Csodásan szerepeltek a magyarok - érik a bravúrgyőzelem?

  • varin

Az AWS megrengette a lisszaboni színpadot, várhatóan a döntőben is hatalmas lesz a támogatottsága.

Óriási sikert hozott magyar szempontból az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az AWS Viszlát nyár című száma felrobbantotta a lisszaboni csarnokot. Ezzel a magyar produkció nem csak a döntőbe kvalifikálta magát, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy esélyessé is lépett elő.

A visszajelzések alapján ugyanis a rajongók vevők erre a stílusra, a fórumok tele vannak az AWS dicshimnuszával és a legnagyobb videómegosztó portálon is az ő számuk az egyik legtöbbet játszott dal tegnap estéről.

A bukmékerek természetesen ehhez igazították szorzóikat és folytatták az elmúlt napokban látott folyamatos oddscsökkentést. Noha az első napokban 251-szeres oddson is lehetett tenni a mieink végső sikerét, a döntőt megelőző napon úgy állunk, hogy csupán 7 ország esélyesebb és az AWS-re 34-szeres pénzért lehet pakolni, de nagyon könnyen előfordulhat, hogy ez még tovább csökken.

Fotó: RTE

Ami egyébként a favorit dalokat illeti, jelenleg Ciprus tűnik befutónak, míg őket Izrael követi. A bukmékerek szerint más esélyese nincs is az idei viadalnak, a norvégok például néhány órája még a legalacsonyabb szorzóval büszkélkedtek, mostanra viszont már 21-szeres szorzóval fogadhatunk rájuk.

A döntőre szombaton este 21 órától kerül sor, és ahogyan mindig, ezúttal is tippekkel fűszerezett beharangozót olvashattok a nagy eseményről.

Melyik ország nyeri az Eurovíziós Dalfesztivált?
Ciprus 2.00
Izrael 4.00
Franciaország 10.00
Németország 17.00
...  
Magyarország 34.00