Bulvár

Itt a hivatalos bizonyíték, a Föld lapos!!!

  • varin

Nem lehet bizonyítani, hogy a Föld nem lapos, tehát a Föld lapos - íme a tuti magyarázat egy fogadótól.

Azt eddig is tudtuk, hogy a britek fantáziájának semmi sem szab határt, ha őrült fogadásokról van szó. Jelenleg is lazán fogadhatunk olyanokra, mint például, hogy ki ül a trónra a Trónok harcában, ki lesz a következő James Bond, mikor találkozunk földönkívüliekkel és mikor lesz világvége. Úgy tűnik, hogy egy angol fogadó, nevezetesen Gerrard Gallacher megtalálta azt, ami már a fogadóirodák képzelőerejét is kiakasztja, nem talál ugyanis olyan bukmékert, amelynél pénzt tehet arra, hogy a Föld lapos!

Fotó: Metro

Mint arról a Grimsby Telegraph beszámol, a férfi szerint ez kizárólag egy dolgot jelenthet, vagyis hogy a bolygónk tényleg nem geoid alakú.

"Számomra egyértelmű, hogy a fogadóirodák tudják, hogy a Föld lapos, ezért nem engednek fogadni rá. Ők is tisztában vannak vele, hogy sok száz ember fogadna erre a tippre, ez pedig rengeteg pénzükbe kerülne. Örülnék, ha bebizonyosodna, hogy tévedek, de valamiért mégis falakba ütközök" - mondta Gerrard.

A fogadóirodák hivatalosan azért utasították vissza a fogadási kísérletet, mert szerintük túlságosan nehéz bebizonyítani, hogy a fogadónak igaza van vagy téved.

Gallacher elmondta, évek óta tanulmányozza a "laposföld-konteókat", de mára bizonyossá vált, hogy igaza van.

"Engem senki sem győz meg arról sem, hogy járt már rakéta az űrben, hiszen ott képtelenség, hogy a légüres térben bármi is meghajtaná a rakétákat. De abban még biztosabb vagyok, hogy a Föld lapos. Ezt látni a víz viselkedéséből is, illetve a meteorológiai ballonokból is " - érvel Gallacher kivédhetetlenül.

Az biztos, hogy az ilyen csendes őrültek csak színesítik életünket, de azért mi nagyon kíváncsiak lennénk, mi lenne a bukik szorzója a lapos Földre :)

Grimsby Telegraph