Olasz foci

Szenzációs tippet találtunk a Juventus első "döntőjére"

Meglepően magas oddson fogadhatunk arra, hogy a Juve behúzza az első "must win" meccsét. De van jobb tippünk!

   
Internazionale Döntetlen Juventus
2.80 3.10 2.57

Talán első ránézésre kicsit könnyelmű kijelentésnek tűnhet, de valószínűleg megállja a helyét: a Juventus 180 percre és két idegenbeli győzelemre van a bajnoki címtől. Noha a Napoli 12 pontja sincs borítékolva és a Juve sem nyerte még meg a két hazai találkozóját, vélhetően mégis Milánóban, illetve Rómában dől majd el a bajnoki cím.

Fotó: Archív

Nehéz lenne ugyan eldönteni, hogy hol nehezebb nyerni, a San Siróban vagy a Stadion Olimpicóban, mindenesetre a jelenlegi hangulat miatt talán a Juventusnak a szombat esti, Inter ellen esedékes bajnokija tűnik nehezebb falatnak. A milánóiak ugyanis masszív csapat benyomását keltve két sikerből érkeznek, ráadásul hazai pályán december 16-a óta veretlenek Spalletti fiai. Az Inter bőven harcban van még az első négy hely valamelyikéért, ha pedig az egyik római alakulat botlik, akkor Icardiékat jövőre ismét a legrangosabb kupasorozatban láthatjuk.

[2588667] 2018-04-28 20:45:00 Inter - Juventusx;10

Érthető módon a Juventusnál most nem tökéletes a hangulat, Koulibaly 90. perces gólja hirtelen kemény matematikára késztette a torinói híveket, ám minden egyenlet végén az alábbi jön ki: 12 pont esetén bajnoki cím, bármi más esetén lehet szurkolni, hogy a Fiorentina vagy a Torino kibabráljon a Nápollyal.

Nem kizárt, hogy a Zebrák már némileg elhitték, hogy lefutott a bajnokság, és bizony Allegri nem kér több kényelmes és dekoncentrált futballt.

"Most jött el az az idő, hogy be kell bizonyítanunk bátorságunkat, akaraterőnket, hitünket és elszántságunkat. Küzdenünk, harcolnunk kell minden labdáért, minden párharcban. A bajnoki cím a tét, itt nincs helye már kétségeknek.Vasárnap nem játszottunk jó szellemben a Napoli ellen. Ők 18-szor szabálytalankodtak, mi viszont csak 8-szor. Az életünkért küzdünk, ezt mindenkinek látnia kell, aki a pályán van" - nyilatkozta Allegri.

[2588667] 2018-04-28 20:45:00 Inter - Juventusx

A tét tehát óriási, szó sem lehet itt leadott pontokról vagy szalonremiről, itt most két olyan csapat találkozik, amelynek a döntetlen kudarc. A forma mellett több érv is szól az Inter oldalán. Egyrészt Chiellini hiányában Allegrinek ismételten kezdetnie kell az utóbbi hetekben félelmetesen gyenge Benatiát, másrészt pedig az Öreg Hölgy 2015 májusa óta nem távozott győztesen a fekete-kékektől.

Nem kell különösebb érv egy Derby d'Italián, hogy a lapokba fektessünk, de Allegri szavai azért tovább növelik az over értékét. Ősszel Torinóban 7 lap volt, tavaly 10, illetve 8 (oda-vissza pirossal), míg a mérkőzést vezető Orsato azért nem egy félénk játékvezető. Mindezeket figyelembe véve szinte ajándéknak tűnik az overt pakolni erre a mérkőzésre. 

hatharom.com
4.5 lap felett @1.68 7/10
5.5 lap felett @2.60 4/10
[2588667] 2018-04-28 20:45:00 Inter - Juventusx;
241306