Bulvár

11 milliót hozott egy fogadónak Sterling 96. perces gólja

Minden idők egyik legszerencsésebb nyereményét könyvelhette el egy külföldi sportfogadó.

Szerda este közel járt a Manchester City, hogy pontokat veszítsen hazai pályán a Southampton ellen, ám az utolsó pillanatban megvillant Raheem Sterling, amivel Pep Guardioláék megszerezték zsinórban a 12. győzelmüket a bajnokságban.

Sterling 96. perces gólja 31 ezer angol fontot (~11 millió forint) hozott egy fogadónak, aki 2 fonttal adott fel egy 12 meccses kombi szelvényt. 

A szelvény nem csak a Manchester City meccsénél állt cudarul, ugyanis a Lleida győzelme úgy esett be a szerencsés fogadónak, hogy a csapat félidőben 0-2-re állt a Real Sociedad ellen, a fordító találat pedig a 89. percben született. 

Szintén volt miért izgulni a Formentera esetében is, amely csapat a 95. percben szerezte meg a győztes találatot az Athletic Bilbao otthonában. 

Mindig jó látni, ha egy fogadónak sikerül eltalálnia egy komoly outsider sikerét a kupában - ez a játékos pedig kettőt is eltalált. S az is rendre nagyszerű, ha a fogadásod az utolsó pillanatban jön be - a szerencsés játékosnak pedig három ilyen meccs is volt a szelvényén.

- nyilatkozta Alex Apati, a fogadóiroda szóvivője.