Tipp

Ezt az infót muszáj kihasználni!

  • ivan

A vb-selejtezők A-csoportjában a két outsider meccsel egymással, mi pedig megpróbálunk belőle hasznot húzni.

Hleb az őszi meccsen kezdő volt, most nincs a keretben

Luxemburg és Fehéroroszország számára is elúszott már az esélye annak, hogy kiharcolja a világbajnoki részvételt, ennek ellenére találhatnak motivációt a csapatok. Fehéroroszország számára nyilván nagy égés lenne kikapni a miniállam válogatottjának otthonában, míg a hazaiak folytatnák az elmúlt évek tendenciáit és szoros találkozóra kényszerítenék az ellenfelet.

1x2    
Luxemburg Döntetlen Fehéroroszország
6.50 3.55 1.55

A bukmékerek oddsai alapján a belorusz válogatott a találkozó favoritja, ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett a tény mellett, hogy októberben fordított felállásban 1-1-re végeztek a felek. Akkor a bukik 1.30-as szorzót adtak a fehéroroszoknak, akik bár felborították a pályát, mégsem tudtak nyerni, miután egy 85. percben kapott góllal Luxemburg x-re hozta a meccset.

Luxemburgban Fehéroroszország a legutóbbi két fellépése alkalmával szintén csak döntetlent tudott elérni, 2014 szeptemberében 1-1, 2010 októberében pedig 0-0 lett a végeredmény.

Hogy akkor most mégis miért érdemes fogadni a vendégre? A hírek szerint Luxemburg keretében komoly gondok akadnak, a sérülések és eltiltások miatt a szövetségi kapitánynak 10 játékosáról is le kell mondania.

A kapuban például az első és második számú hálóőr is kidőlt, így reaktiválták a 38 éves Jonathan Joubert, aki mögött egy 17 éves srác lesz a tartalék kapus.

Hiányzik majd a St Gallenben légióskodó és 94 válogatottsággal rendelkező Mario Mutchs, a 60-szoros válogatott Lars Gerson (Sundsvall), a Middlesbrough 20 éves légiósa, Enes Makhmutovich, a New York Cityben játszó Maxin Chanot, a 42-szeres válogatott Stefano Bensi és a 34-szeres válogatott Tom Laterza is. Kérdéses a játéka továbbá a Lyon tartalékcsapatánál profiskodó Christopher Martinnak és Kevin Malgetnak is.

A fehérorosz válogatottnál kimaradt egy-két régi motoros, a 23 fős keret nagy része azonban jó nevű csapatokban játszó profikból áll össze. A legtöbb játékost természetesen most is a BATE Borisz és orosz első osztályú csapatok adják a nemzeti csapatnak, de a Nancy, a Dinamo Kijev, a Maccabi Tel-Aviv is delegált játékost az együttesbe.

Nem lövünk mellé azzal, ha azt mondjuk, hogy Fehéroroszország jobb erőkből áll és a hazaiak problémái miatt jó esélye van a győzelemre. A két csapat múltja és játékstílusa miatt azonban nem számíthatunk látványos focira és gólgazdag meccsre, így lenti kombinált fogadásban mutatkozik talán a legnagyobb érték.

Luxemburg - Fehéroroszország 
hatharom.com
Vendég és 3,5 gólnál kevesebb
@1.90
Fogadási határidő: 20:45
[2059286] 2017-08-31 20:45:00 Luxemburg - Fehéroroszországx;