Felkészülés

Szerinted melyik a nyerő tipp a luxemburgi-magyarra?

Barátságos mérkőzés keretén belül csütörtök este Luxemburgban lép pályára a magyar válogatott. Fogadói szempontból nem könnyű a mérkőzés, egy kétesélyes fogadási opcióban kérjük ki a véleményeteket.

Fotó: mlsz.hu

Új korszak köszönt be a magyar válogatott életében, hiszen a sikertelen világbajnoki selejtezősorozat után új szövetségi kapitánnyal vágunk majd neki a 2020-es Eb-kvalifikációnak. A 2017-es év utolsó két barátságos mérkőzésén megbízott kapitányként Szélesi Zoltán irányítja a nemzeti csapatot, amely csütörtökön a világranglista 93. helyén található Luxemburg vendége lesz.

A magyar válogatott kerete
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Budapest Honvéd), Kovácsik Ádám (Videoton)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korcsmár Zsolt (Midtjylland), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Szabó János (Paks), Vinícius (Videoton)
Középpályások: Balogh Balázs (Puskás Akadémia), Elek Ákos (Kajrat Almati), Nagy Ádám (Bologna), Pátkai Máté (Videoton)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (New England Revolution), Nikolics Nemanja (Chicago Fire), Priskin Tamás (Ferencváros), Sallai Roland (APOEL), Stieber Zoltán (D. C. United), Ugrai Roland (DVTK), Varga Roland (Ferencváros)

Szélesinek túl sok ideje nem volt felkészíteni a csapatot a megmérettetésre, hiszen két nap állt mindössze a rendelkezésére, éppen ezért nagy újdonságokat és hatalmas megújulást nem biztos, hogy érdemes várni a válogatottól.

A nyilatkozatokból viszont arra számítunk, hogy egy támadó felfogású csapatot küld majd a pályára és erre utalhat, hogy a keretben 10 csatár vagy támadó középpályás található.

A háromesélyes szorzók változásairól egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, jelenleg 1.63-as oddson fogadható a magyar válogatott győzelme. Azonban nem árt tudni, hogy Luxemburg az elmúlt két évben hazai pályán legyőzte a görögöket, az albánokat és a fehéroroszokat is, legutóbb pedig Bulgária ellen döntetlent ért el. Az ellen a Bulgária ellen, amely a vb-selejtezőben legyőzte Hollandiát és Svédországot is.

Gólszám 2.5  
Kevesebb, mint 2.5 Több, mint 2.5
1.70 1.90
Fogadási határidő: 20:00

Hogy pontosan mire lehetünk képesek Luxemburg ellen, az nem teljesen világos. Nagyon régen játszottunk mostani ellenfelünk ellen, az utóbbi egy évben pedig több kiscsapatnak nevezett együttes ellen is csúnyán megszenvedtünk.

"Luxemburg a franciák vagy a bolgárok ellen is pontot szerzett a vb-selejtezőkön. Mi abból indulunk ki, hogy a hazaiak nyíltabban futballoznak ellenünk, mint tették például a franciák ellen, hasonló játékstílust várok tőlük, mint amit Bulgária ellen mutattak. Fontosnak tartom, hogy győzelemmel zárjuk a találkozót, a magyar futball és a játékosok is profitálhatnak egy jó eredményből" - fogalmazott a mérkőzés előtt Szélesi, aki tehát egy nyíltan játszó ellenfélre számít. 

Ez akár jót is jelenthet a mieink számára, hiszen a betömörülő csapatok ellen nem sokra mentünk, lásd Feröert vagy Andorrát.

A fogadóirodák gólszámos fogadása alapján nagyobb esély van arra, hogy nem látunk három gólt, ugyanakkor ha Luxemburg tényleg nyíltsisakos stílusban játszik majd, akkor leeshet ennyi gól - és azt se felejtsük, hogy ez csupán egy felkészülési találkozó.

A Napi válasz keretein belül mindig egy kétesélyes fogadást bocsájtunk szavazásra, amelyre a mérkőzés kezdetéig lehet voksolni.


Szóval, neked mi a tipped a mérkőzésre?

Te melyik opcióra fogadnál?x;

A Luxemburg - Magyarország mérkőzést 20 órától az M4Sport élőben közvetíti!

[2640343] 2017-11-09 20:00:00 Luxemburg - Magyarországx;