Sportfogadás

Ezt a szelvényt ne hagyd ki vasárnap este!

  • Cesc18

Íme egy három mérkőzésből álló kombi a Miami Open vasárnapi kínálatából, ezzel megduplázhatod a pénzed.

Megkezdődnek a harmadik körös ütközetek Miamiban, a felső ágon három top 10-es teniszező is pályára lép. Nisikori Keh, Milos Raonic és Rafael Nadal egyaránt komoly favoritja a maga meccsének, ám közülük csak a spanyol salakkirálynak merünk bizalmat szavazni. Ellenfele a 26. kiemelt Philipp Kohlschreiber lesz, akiről tudjuk, hogy remek képességű teniszező, ám a nagy négyes ellen elképesztően pocsék mutatóval rendelkezik:

Nadaltól 14-szer, Federertől 11-szer, Djokovicstól 8-szor, Murraytől pedig 5-ször kapott ki, győznie pedig mindössze 3-szor sikerült, vagyis 3-38 a mérlege a négy klasszis ellen...

Miamiban sincs túl fényes múltja, nyolc próbálkozásból eddig egyszer sem sikerült a harmadik körnél messzebb jutnia. Nagyon meglepő lenne, ha éppen most borítaná a papírformát Nadal ellen.

Térjünk át a hazaiakra, akik elég jól muzsikáltak eddig, hiszen öten is bejutottak a legjobb 32 közé. Jack Sockban bízhatnak a leginkább, akinek egyelőre nagyon nagy szezonja van. Két ATP tornagyőzelmet már a zsebében tudhat, míg Indian Wellsben egészen a legjobb négyig menetelt. Jiri Vesely ellen nem lesz könnyű dolga a folytatásban, de Kaliforniában megmutatta, hogy mennyire harap hazai pályán, négyszer is döntő szettben győzött. Szóval, ha szoros meccs is lesz, bízhatunk benne, hogy ő kerekedik felül. 

A két egyes meccs mellé egy páros derbit néztünk még ki. Marin Cilic vesszőfutása továbbra is tart, Indian Wells után Miamiban is az első meccsén búcsúzott, párosban pedig túl sok mindenben nem reménykedhet. Ez nem az ő műfaja, pláne nem így, hogy formán kívül van...Nikola Mektic személyében nem is egy klasszis páros játékos lesz mellette. Nehezen, de túlélték az első kört, John Isner és Steve Johnson viszont már sok lehet számukra. A két amerikai Lopezéket verte, ami nem rossz skalp, hazai pályán pedig sokkal inkább akarják majd a győzelmet, mint Cilicék.

hatharom.com
Rafael Nadal-Philipp Kohlschreiber Nadal
Jack Sock-Jiri Vesely Sock
Cilic/Mektic-Isner/Johnson Isner/Johnson
@ 1.95