Tenisz

Ez a tipp 8-ból 8-szor ült eddig a Nadal-Dimitrovon - ezúttal 2.57-es oddson fogadható!

  • Cesc18

Magyar idő szerint szombat hajnalban az elődöntőkkel folytatódnak a küzdelmek Acapulcóban.

Kemény teszt elé néz Rafa Nadal az acapulcói elődöntőben. - Fotó: ATP

Az első elődöntőben két amerikai, Taylor Fritz és John Isner néz majd farkasszemet egymással, míg a másik meccsen két korábbi acapulcói bajnok, Rafa Nadal és Grigor Dimitrov méri össze a tudását. Noha utóbbi párharc esetében alább a szorzók azt mutatják, hogy túl sok izgalom nem várható, mi egyáltalán nem írnánk le a bolgárt ezen az összecsapáson, már csak azért sem, mert ritkán adja olcsón a bőrét a mallorcai salakkirálynak. 

{"headTitle":"Rafa Nadal - Grigor Dimitrov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-29 05:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nadal","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dimitrov","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Nadal eddig nem sokat szórakozott, mindhárom meccsét szettveszteség nélkül pipálta ki és nagyjából 4 és félórát töltött a pályán. Az igazi teszt azonban most következhet a spanyol klasszis számára, noha Soon Woo Kwon és Miomir Kecmanovic is pályafutásuk felfelé ívelő időszakában vannak, de nem igazán volt komoly fegyverük Rafa ellen. 

Dimitrov kicsit más kávéház, mint az említett úriemberek, még úgyis, hogy jelenleg nincs a top 10-ben a ranglistán. Ugyanakkor Kwonnal és Kecmanoviccsal ellentétben nagyon jól ismeri Nadalt, hiszen ez már a 14. egymás elleni összecsapásuk lesz. 

A korábbi 13-ban nem sok örömét lelhette Dimitrov, miután ezek közül 12-t elveszített. 

Amiből viszont meríthet, hogy kemény pályán mindig sikerült meccsben lennie Nadallal. Olyannyira, hogy a 8 nem salakos összecsapásukon mindig tudott legalább 1 szettet nyerni.

Ez azért egy elég komoly minta és ha ebből indulunk ki, akkor ez a mérkőzésük sem lesz egyoldalú. 

Dimitrov egyébként kifejezetten szereti ezt a mexikói tornát és a negyeddöntőben egy meglehetősen impresszív tenisszel döngölte földbe Stan Wawrinkát. 

Mire fogadjunk?

Nem gondoljuk tehát, hogy ez egy sima elődöntő lesz Nadalnak. Jól üt a spanyol, de adogatóként nem annyira veszedelmes, brékelgették az ellenfelei és ez lehetőség lehet Dimitrovnak, aki viszont sokkal jobban szervál, mint Rafa eddigi ellenfelei. 

Ha hiszünk a sorminta folytatódásában, akkor 2.57-ért pakolhatjuk, hogy Dimitrov ismét szettet nyer Nadal ellen. Ennek egy kicsit visszafogottabb verziója, hogy 8.5-nél több játékot fog, erre 1.95-ös oddsot kapunk. 

Te melyik tippet választod?

 

 

 

 

{"headTitle":"Rafa Nadal - Grigor Dimitrov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-29 05:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dimitrov nyer legalább egy játszmát? IGEN","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dimitrov megnyert játékai 8.5 felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}