Tenisz

Nagy téttel támogatjuk meg ezt a tippet a Nadal-Fritz döntőn

  • Cesc18

Magyar idő szerint vasárnapi hajnali 4 órakor Rafael Nadal és Taylor Fritz feszül egymásnak az acapulcói döntőben.

Nadal harmadszor lehet Acapulco királya. - Fotó: ATP

Nem különösebben ígérkezik ez izgalmas finálénak, mint alább a     szorzói is mutatják, a spanyol klasszis toronymagas favoritként várja a meccset, az amerikai kihívójától pedig már az is bravúrnak számítana, ha szettet tudni fogni. Ettől függetlenül érdemes alaposabban megvizsgálni Nadal és Fritz döntőjét, ugyanis akad egy tipp, ami kifejezetten tetszetős.

{"headTitle":"Rafael Nadal - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-01 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nadal","odds":"1.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fritz","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Rafa ellenállhatatlan játékkal jutott el idáig, noha úgy gondoltuk, hogy az elődöntőben bajba kerülhet Grigor Dimitrov ellen, végül nagyon nem így lett és 6-3, 6-2-vel oldotta meg a meccset. Pedig egyáltalán nem játszott rosszul a bolgár, mind a két szettben brékelőnybe tudott kerülni, ám ez is kevésnek bizonyult, hiszen Nadal fogadóként a pontok 54 százalékát (!) meg tudta nyerni. 

A korábbi világelső spanyol így szettveszteség nélkül vette az összes akadályt és a négy mérkőzésén csak 20 játékot veszített, ami azt jelenti, hogy átlagban 5 játékot engedett az ellenfeleinek. 

Fritz jóval kalandosabb úton jutott el a fináléig, hiszen a John Isner elleni elődöntőben 2-6, 2-4-ről tudott felállni. Sőt, honfitársának három bréklabdája volt a második szettben a dupla brékelőnyhöz. Hihetetlen, hogy ezt innen meg tudta fordítani Fritz, ugyanakkor ennyire gyenge adogatóstatisztikával Rafa ellen nem sok mindenben reménykedhet. 

Mire fogadjunk?

Fritz az előző két meccsen összesen hatszor veszítette el a szervajátékát és meglehetősen sok bréklabdát kellett hárítania, ami nem túl jó ómen Nadal ellen. Főleg úgy, hogy sem Isner, sem pedig Kyle Edmund nem egy fogadózseni. 

Nem látni azt, hogy az amerikai srác milyen fegyverrel tudna meccsben lenni a spanyolok ászával. Nincs is tapasztalata Nadal ellen, hiszen ez lesz az első összecsapásuk. 

Eddig a tornán senki nem tudott hétnél több játékot nyerni Rafa ellen, így Fritz esetében a 7.5-ös line-ra örömmel húzzuk be az undert. Az amerikai ugyanis semmivel nem képvisel komolyabb játékerőt, mint akiket Nadal eddig legyőzött. Sőt, látva a sebezhető adogatását, annyi esélyt sem adunk Fritz-nek, mint amennyit Dimitrovnak adtunk. 

{"headTitle":"Rafael Nadal - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-01 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fritz megnyert játékai 7.5 alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}