Sportfogadás

100 fogadóból 15 szerint Andorra meglepi Magyarországot

A Tippmixpro fogadóinak 15 százaléka szerint Magyarország nem győzi le Andorrát vasárnap.

A fogadók 15 százaléka szerint nem győzzük le Andorrát vasárnap.

Vasárnap kora este lép utoljára tétmérkőzésen pályára idén a magyar labdarúgó-válogatott, Bernd Storck fiai Andorrát fogadják az Európai vb-selejtezőzóna B-csoportjának negyedik fordulójában. A felek közül egyértelműen hazánk fiai várják jobb passzból a mérkőzést, hiszen amíg Szalai Ádámék nyerni tudtak legutóbb Lettországban, addig Andorra az utolsó 85 (!) mérkőzésén nem tudott nyerni. Igaz, ez nem meglepő, hiszen a miniállam labdarúgói amatőrök, a sport mellett dolgoznak, nem úgy, mint a magyar csapat tagjai.

A két válogatott egyébiránt legutóbb a 2014-es foci-vb selejtezősorozatában is egy csoportba került, akkor a magyarok idegenben 5-0-ra, míg hazai pályán 2-0-ra győzték le Andorrát.

1X2    
Magyarország Döntetlen Andorra
TippmixPro@1.01 TippmixPro@16.00 TippmixPro@35.00

Mindezek után a fogadóirodáknál többgólos favoritnak számít válogatottunk, viszont a fogadók kisebb hányada úgy gondolja, hogy benne van a meglepetés a mérkőzésben. Ugyanis a             adatai szerint a vasárnapi meccsre beérkezett tétek 85 százaléka hazai sikert vár, ami nem meglepő, az viszont az, hogy 11 százalék (!) a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek 4 százaléka (!) érkezett, háromesélyben. Ezen százalékok talán annak köszönhetőek, hogy a selejtezősorozatban az andorrai válogatott a lettektől és a svájciaktól is mindössze egy góllal kaptak ki, ráadásul legutóbb az alpesieknek gólt (!) is lőttek.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2059305] 2016-11-13 18:00:00 Magyarország - Andorrax;