EURO 2016

Az Eb legsimább meccsét játszották a németek

Németország aprócska esélyt sem adott a gyáván és ötlettelenül futballozó szlovák válogatott ellen.

Németország nem hagyott sok kétséget afelől, bizony nem akarnak sokáig izgulni Szlovákia ellen. Boateng bombagólja után Mesut Özil ugyan büntetőt hibázott, ám nem volt különösebben nagy veszélyben így sem a Nationalelf vezetése. A szlovákok erejéből szinte egyetlen támadásra sem futotta, hősiesen védekeztek, de nagyon edzőmeccs jellege volt az első félidőnek.

A félidő végén egy hatalmas Neuer-bravúr akadályozta meg a szlovákok egyenlítő gólját, a büntetés pedig azonnal jött, Mario Gomez Draxler passzából talált be közelről, így gyakorlatilag már félidőre eldőlt a mérkőzés.

[1695459] 2016-06-26 18:00:00 Németország - Szlovákiax

A 63. percben jött a következő csapás, egy szögletet követően Draxler félfordulatból vágta a labdát három méterről a kapuba úgy, hogy közel sem volt senki hozzá. Hihetetlenül könnyű gól...

Az utolsó percekre már a szlovákok teljesen hitehagyottá váltak, meg sem próbáltak támadni, inkább már-már az időt húzták, hogy ne legyen még nagyobb vereség a vége. Joachim Löw csapatának továbbjutása tehát hihetetlenül könnyed volt, azonban a negyeddöntőben a spanyol vagy az olasz csapat biztosan nagyobb ellenállást fejt majd ki.

[1695459] 2016-06-26 18:00:00 Németország - Szlovákiax;