Bundesliga

Nem hibázhat a Wolfsburg

  • hatharom.com

A Farkasoknak kötelező legyőzniük hazai pályán az újoncot, ha jövőre is ott akarnak lenni a Bajnokok Ligájában.

Nem hibázhat a Wolfsburg.

Az utóbbi hetekben jöttek az eredmények a Wolfsburgnak, úgy tűnt, hogy a csapat kilábalt a gödörből, hiszen a mutatott játékra sem lehetett panasz. Azonban az elmúlt hétvégén a Farkasok nagy meglepetésre kikaptak a sérülésekkel tizedelt, kiesőjelölt, Hoffenheim otthonában. Annak a vereségnek köszönhetően Dieter Hecking fiai elérkeztek ahhoz a ponthoz a bajnokságban, hogy már nem hibázhatnak.
Már, ha jövőre is képviseltetni akarják magukat a wolfsburgi futballisták a legrangosabb európai kupasorozatban, mivel perpillanat öt pontra vannak a negyedik, míg nyolc egységre a harmadik helyezettől, s a jelenlegi fordulóval együtt mindössze nyolc kör van hátra a Bundesliga idei kiírásából.

[2002328] 2016-03-19 15:30:00 Wolfsburg - Darmstadtx

A zöld-fehérek sikerére pedig mutatkozik esély, hiszen otthon jól teljesítenek, míg a darmstadtiak házon kívül nem túl acélosak. Arról nem is beszélve, hogy amíg a hazaiak közel a teljes fegyverarzenáljukat bevethetik, addig a vendégek némileg foghíjasak lesznek. S akkor még nem is beszéltünk a kék-fehérek jelenlegi formájáról, hiszen az újonc a legutóbbi hat tétmeccsén nem tudott nyerni, gólt is alig szerzett, viszont annál többet kapott.

Mindezek után, illetve a felek őszi mérkőzését - noha csak 1-0-ra nyert a Wolfsburg Darmstadtban, de a mérkőzés képe alapján osztálynyi különbség rajzolódott ki a felek között - alapul véve, továbbá a hazaik eredménykényszerét, azon a véleményen vagyunk, hogy ha nem is könnyedén, de a Farkasok mind a három pontot otthon tartják az újonc ellen.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Wolfsburg Döntetlen Darmstadt
1.41 4.40 7.00
[2002328] 2016-03-19 15:30:00 Wolfsburg - Darmstadtx;