Német Kupa

Bevállalod ezt a 2.40-es kupa-kombit?

A DFB Pokal első körében van potenciál bőven, reményeink szerint a Frankfurt, a Wolfsburg és a Lipcse sem botlik.

Németországban a kupaküzdelmek a bajnokság előtt egy héttel elindulnak. Az első körben a nagy Bundesliga csapatok többsége könnyű ellenfelet kapott, a címvédő Bayern például a negyedik vonalas, magyar szurkolók számra ismerősen csengő Cottbus-t kapta, míg a Dortmund a harmadosztályú KFC Uerdingennel meccsel. Ezeken a találkozókon a vendég odds még az 1.10-et sem éri el, de van pár idegenben pályára lépő együttes, akiket érdemes lehet csokorba szedni.

Az egyoldalú párharcok közül hármat szemeltünk ki ehhez a kombihoz. A legkorábban induló, a vasárnap 15:30-kor megrendezésre kerülő Osnabrück-Lipcse, amelyen várhatóan mindkét válogatott emberünk, Gulácsi és Orban is pályára lép majd. Külön jó hír, hogy az új szezonra Willi Orban újfent megkapta a kapitányi karszalagot, ami nem kis elismerés a védőnek. A tavalyi finalistának elméletileg nem okozhat gondot az első feladat, amelyben a Bundesliga 2-be frissen feljutott ellenfelet kéne legyűrnie.

Egy időben indül a Mannheim-Frankfurt összecsapás is, amely azért trükkös kissé, mert a Sasok az EL-selejtezőkön is vetélkednek. Egyes kulcsjátékosok pihentetése így indokolt, de a Vaduz elleni visszavágón nem kell nagyon pörögniük, hiszen idegenben 5-0-ra verték a Vidit kiejtő svájciakat. A cseresor is klasszisokkal erősebb a tavaly a délnyugati Regionalligát behúzó oppozíciónál.

Harmadiknak a Hallesher-Wolfsburg párosításra esett a választásunk. A Farkasok felszálló ágban, végül a hatodik helyre befutva zárták a szezont és azóta sem néztek vissza. A felkészülési meccseiken ugyanis nem találtak legyőzőre és veretlenségük immár kilenc meccse tart. A komoly skalpok közt ott van a holland sztárcsapat PSV, legutóbb pedig a francia élvonalat erősítő Nizzának osztottak ki egy 8-1-es pofont. A harmadosztályú Hallescher a maga szintjén nem egy rossz csapat, de szerintünk a bukik még így is kicsit kíméletesek voltak a szorzók meghatározásánál.

A kupa persze gyakran hoz meglepetéseket, így nagy összeget azért nem merünk fektetni ebbe a kombiba, de ilyen szorzóért tartogathat egy kis value-t.

 

{"headTitle":"Német Kupa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 15:30","footerTitle":"Eredő odds: 2,45","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Osnabrück-Leipzig - Leipzig","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mannheim-Frankfurt - Frankfurt","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hallescher-Wolfsburg - Wolfsburg","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}