Sportfogadás

Háromszoros oddsra hajt a többség a Bundesliga-osztályozón

A honi fogadók nagyobbik része kettős győzelmet vizionál a Wolfsburg számára a sorsdöntő hétfői találkozón.

Vajon zökkenőmentesre sikerül a bentmaradás? fotó: Wolfsburg Facebook

Hétfőn este a német klubfoci szezon utolsó meccse kerül megrendezésre, amelyen eldől, hogy ki lesz jövőre a 18. együttes, amely megkaparintja az indulási jogot a Bundesligába.

1x2    
Holstein Kiel Döntetlen Wolfsburg
2.25 3.35 3.05

A Wolfsburg csapata óriási lépést tett a Bundesligában maradás felé miután az osztályozó párharc első meccsén 3-1-re legyőzték a második vonalból feljutni próbáló Holstein Kielt. Mivel a párharcon már mindent egy lapra feltéve kell játszania a hazaiaknak, így egy nyílt, akár gólzáporos meccsre lehet kilátás. Ráadásul a Holstein rendelkezett a szezon során a legjobb támadósorral (71 gól 34 meccsen), és elég masszív 18 találatot jegyeznek az utóbbi hat meccsükön.

Papíron persze a Wolfsburg a gyengécske szezon ellenére is lényegesen erősebb és a statisztika is mellettük szól, hiszen 20 osztályozóból 15-ször az első osztályól érkező csapat tudta megtartani Bundesliga helyét.

A magyar fogadók is inkább a vendég sikerre szavaznak, ahogy az alábbi ábra mutatja 53 százalék fogadott a Farkasok sikerére, míg a hazaiakat csak 21 százalék látja győztesként.

[2759911] 2018-05-21 20:30:00 Holstein Kiel - Wolfsburgx;