Német foci

Szép szorzót ígér, de nehezen fogadható a nap meccse

A honi fogadók zéró sanszot adnak a farkasoknak, akik új mesterrel próbálnak majd meglepetést okozni pénteken.

Nehéz helyzetben lévő gárdák összecsapásával indul a Bundesliga következő játéknapja, hiszen két kiesés réme által fenyegetett gárda méri össze tudását a mainzi Opel Arenában. A találkozóval beharangozónkban külön is foglalkoztunk, mivel azonban a   -nál ez lett a nap meccse, megvizsgáltuk a fogadók véleményét is.

A hazaiak négy nyeretlen meccs után az előző fordulóban Berlinben 2-0-val sokkolták Dárdai Pál Hertháját, és önbizalomtól duzzadva érkeznek a találkozóra. Míg idegenben csak egy meccset húztak be eddig, otthon azért nem szerepelnek annyira rosszul, hiszen öt győzelem- és vereség mellett egy döntetlen szerepel a nevük mellett, és főleg a tabella harmadik harmadában szereplő együttesek ellen muzsikálnak jól.

1x2    
Mainz Döntetlen Wolfsburg
2.42 3.55 2.67

A vendégek új trénere, a 15 éve Németországban edzősködő olasz Bruno Labbadia egy szétesett együttest kapott kézhez, és kicsi a valószínűsége, hogy ilyen rövid idő alatt szignifikáns változtatást tudott elérni a bukdácsoló zöld-fehéreknél.

Nem is csoda így, hogy a magyar sportfogadók mindössze 11%-a bízik a vendégsikerben, maradékuk azonban szinte egál arányban oszlik meg, hiszen 42% hazai míg 47% döntetlen eredményt vár az alsóházi rangadón.

fotó: tippmixpro.hu

[2544126] 2018-02-23 20:30:00 Mainz 05 - Wolfsburgx;
239384