Átigazolás

Guardiola távozásával szétesik a Bayern?

Néhány órán belül két kulcsjátékos kapcsán is felmerült, hogy új kihívásokra vágyik.

Az már hetek óta köztudomású, hogy Pep Guardiolának ez lesz az utolsó néhány hónapja a Bayern München élén, ám eleddig arról nem lehetett hallani, hogy a spanyol távozása hogyan érinti majd játékosait. Az elmúlt órákban azonban Manuel Neuer és Robert Lewandowski ügynöke is arról beszélt, minden ideális a Bayern Münchennél, de nem kizárt, hogy új kihívások után néznek egyszer.

"Nagyon jól érzi magát Lewa a Bayernnél, de nem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Ilyen a futball, rendkívül gyorsan történik minden. A legfontosabb most azonban az, hogy a Bajnokok Ligáját megnyerjük, ezért harcol Lewandowski is minden nap" - nyilatkozta Cezary Kucharski, a lengyel játékos ügynöke. A pletykák szerint egyébként a gólvadász iránt a PSG érdeklődik kitartóan, míg helyére Gonzalo Higuaín érkezhetne, akit Karl-Heinz Rummenigge méltatott egy korábbi interjújában.

Eközben Manuel Neuer arról beszélt, hogy habár ő is nagyon jól érzi magát a Bayernnél, és amúgy is nehezen vált klubot, mindenképpen kipróbálná magát a Premier League-ben, ahová ugye Guardiola is szerződik.

Hogy valójában hogyan érinti majd a játékoskeretet Guardiola lelépése, arra csak hónapok múlva kapunk választ, de abban azért már most biztosak lehetünk, hogy Carlo Ancelottinak is komoly szerepe lesz a keret átalakulásában.


A bajorok péntek este a Hamburg vendégeként kezdik meg az őszi szezont. Robbenék az utolsó két, Hamburg elleni fellépésüket 13-0-s gólkülönbséggel abszolválták, így nem csoda, ha most is csak 1.22-t fizet a     a Bőrnadrágosok sikerére.

2016-01-22;54
2016-01-23;54
2016-01-24;54
184845