Spanyol foci

Nagyon rossz hírt kapott a Barca a Real elleni rangadó előtt

  • mr.blonde

Csütörtökön a spanyol kupa elődöntőjében csap újra össze egymással a Real Madrid és a Barcelona.

Rájár a rúd a Barcelonára ezekben a napokban, hiszen sorra érkeznek be a rossz eredmények és hírek. A katalánok csütörtökön kiestek az Európa Ligából, miután a félidei vezetésük után kikaptak a Manchester United pályáján, majd vasárnap este a bajnokságban is jött egy pofon, amikor a kieső-jelölt Almería otthonában is kikapott a csapat. 

A La Ligában így is bőven megőrizte vezető pozícióját a Barca, de mivel a Real Madrid szombaton csak döntetlen játszott az Atléticóval, egy győzelemre 10 pontosra duzzaszthatta volna a fórját a címvédővel szemben, ehelyett hétpontosra csökkent. 

 

A két vereséget viszont nagyon gyorsan el kell felejtenie a csapatnak, hiszen csütörtökön jön a spanyol kupa első elődöntője a Real Madriddal szemben. 

 

A madridi odavágón zuhanórepülésbe kezdett a Real Madrid győzelmének a szorzója, amelyet cikkünk írásának pillanatában 2.00 környékén lehet megfogadni. 

A nagy oddsesés oka mögött keresendő, hogy a Barcelona hétfő reggel közölte, Robert Lewandowski az Almería ellen izomhúzódást szenvedett és előreláthatólag kéthetes kényszerpihenő vár rá. 

Ez azt jelenti, hogy a csütörtöki el Clásicón Dembelé, Fati, Pedri és Lewanodwski sem lehet ott a Barcában. 

Ez bizony alsó hangon három alapember, ráadásul három támadásért felelős spíler, így nem csoda, ha a sportfogadók elkezdték tenni a téteket a Barcelonával szemben. 

A lengyel szupersztár végigjátszotta a gránátvörös-kékek vasárnapi, Almería elleni 1–0-ra elveszített bajnokiját, úgy tűnik azonban, hogy Robert Lewandowski megsérült az összecsapáson.

 

 

Lewandowski a jelenleg is zajló szezonban 31 tétmeccsen 25 gólt szerzett, emellett kiosztott 6 gólpasszt is vagyis a legjobb gólszerzőjét vesztette el a Barca a nagy meccs előtt. 

{"headTitle":"Real Madrid - Barcelona - Barcelona által szerzett gólok ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona 0.5 gól alatt ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona 1,5 gól alatt ","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona 2.5 gól alatt ","odds":"1.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[4113056] 2023-03-02 21:00:00 Real Madrid - Barcelonax;