Átigazolás

Nagy dobásra készül a Chelsea csatárfronton

  • gb1

Abramovics komoly összeggel bombázta meg a Bayernt Lewandowski aláírásáért, de még mindig a Real tűnik a befutónak.

A 2016/17-es szezon Premier League bajnokának csalódást keltő tavalyi szezonja után komoly átalakítások vannak kilátásban. Az egyik legfontosabb változás, amit szinte már tényként kezelhetjük, hogy az egykor ünnepelt Antonio Conte helyét a Napolitól távozó Maurizio Sarri veszi át. A láncdohányos mester napokon belül megegyezhet a klubbal, amely fő feladataként egy gólerős csatár megszerzését tűzte ki célul.

Sarri kívánságlistájának kulcsjátékosai közt találjuk a római középhátvédet, Kostas Manolas-t, a nizzai középpályást, Jean Serit és a Bayern München többször gólkirály csatárát, Robert Lewandowskit is.

Klubcsapattársak baráti pacsija a vb-n. Fotó: 101greatgoals

A lengyel csatár a szezon végén ügynököt váltott és egyértelműen jelezte a bőrnadrágosok vezetősége felé, hogy az új idényt máshol szeretné kezdeni. Nem titok, hogy Lewa álma a Real Madrid volt, a Blancók azonban az újabb BL-győzelem után úgy tűnik elállhatnak a korábban reálisnak tűnő üzlettől.

Robert Lewandowski karrierjének góljai lebontva
Csapat Pályára lépés Gólok száma
Bayern München 195 151
Borussia Dortmund 187 103
Lech Poznan 82 41
Znicz Pruszkow 32 21
Lengyel válogatott 95 55

Nemúgy a 2012-es BL-győztes londoni gigász, amelynek Morata befuccsolása és Diego Costa eligazolása után égető szüksége lenne egy világklasszis befejezőjátékosra. A hírek alapján ezért elég mélyen hajlandóak a zsebükbe nyúlni és 200 millió eurós ajánlattal akarják lerázni a többi kérőt a lengyel gólvágóról.

Az oddsmozgásokon is meglátszanak a híresztelések, hiszen a Real Madrid mögé immár holtversenyben felzárkózott a Chelsea is, de a Manchester Unitedet sem lehet egyelőre kizárni, mint következő állomást.
 

Szerintetek mi lenne a legjobb Lewandwskinak?
 

Lewandowski lehetséges következő állomásának szorzói
Bayern München 1.40
Real Madrid 2.75
Chelsea 5.00
Manchester United 5.00

A lengyelek első számú támadója a világbajnokságon eddig nem sok vizet tudott zavarni és válogatottjával már biztosan csomagolhatnak az utolsó csoportmeccs után, ahol Japán ellen már csak a szép búcsú lesz számukra a "tét". 
 

[2059629] 2018-06-28 16:00:00 Japán - Lengyelországx;