NB I

Ilyen oddson fogadhatunk a Fradira az Újpest ellen

Fővárosi rangadókkal, Vidi-Pakssal és Diósgyőr-Békéscsabával zárul a 2015-ös év az OTP Bank Ligában.

A héten véget érnek az OTP Bank Liga küzdelmei, legnagyobb sajnálatunkra pihenőre vonul a magyar futball. Azért lesznek itt még izgalmak az utolsó körben, hiszen Ferencváros-Újpest, keleti rangadó és Videoton-Paks összecsapás is lesz a játékhéten.

Fogadás az NB I 19. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 15:30 INFO Debrecen-MTK 2.10 3.30 3.20
Szombat, 15:30 INFO Diósgyőr-Békéscsaba 1.68 3.45 4.95
Szombat, 15:30 INFO Haladás-Puskás Akadémia 1.88 3.40 3.85
Szombat, 15:30 INFO Vasas-Honvéd 2.75 3.25 2.40
Szombat, 15:30 INFO Videoton-Paks 1.73 3.45 4.55
Szombat, 19:30 INFO Ferencváros-Újpest 1.47 3.80 6.95

Habár rendszerünkben április 2-ával szerepel az MTK-Debrecen meccs, ne essünk abba a hibába, hogy el is hisszük, hiszen a valóságban szombaton lesz a találkozó, ráadásul Debrecenben. Ennek megfelelően a Loki a favorit, ami látva a Cívisváros formáját, kissé meglepő. A DVSC borzalmas játékot mutatott az utolsó három meccsén, az egy pont is bravúr ezzel a teljesítménnyel. A szurkolók sokadszorra kezdik ki Kondás Elemért, de hiába, az edző elmozdíthatatlan székéből. Az MTK viszont egy kétmeccses nyeretlenségi szériát szakított meg a Vasas ellen, így már csak egy pontra vannak a második helyezett Pakstól. Habár a Loki szeptemberben legyőzte a kék-fehéreket és ezzel már négy mérkőzés óta tart a győzelmi szériájuk, mi inkább várunk vendégsikert, mint hazait. 3.20-ért fogadhatunk a szedett-vedett Loki ellen.

A játék már alakul, de az eredmények csak nem akarnak jönni Miskolcon. A DVTK legutóbb úgy szenvedett vereséget az Újpesttől, hogy simán nyerhettek is volna, míg az MTK és a Paks elleni is hátrányból kellett felállniuk. A Békéscsaba két fájó, fővárosi vereség után elcsípett egy pontot Szombathelyen, ám azt a Viharsarokban is tudják, egy pontokkal nem sokra mennek. Azt gondoljuk, egy dolog biztos: ezen a meccsen eldől Bekő Balázs sorsa. Ha nyer a Diósgyőr, maradhat, ha nem, biztosan mennie kell. 1.68-ért mi bízunk a piros-fehérekben a gyengécske Csaba ellen.

Gyenge formában lévő csapatok összecsapása lesz a Hali-Puskás. Mészöly Géza tanítványai három nyerhető, hazai meccsen maradtak siker nélkül, míg a felcsútiak egy igen fájó, 0-3-as vereséget könyvelhettek el a Honvéd ellen hazai pályán. Klasszikus ikszes meccsre számítunk, ahogyan szeptemberben is megosztoztak a pontokon a csapatok. 3.40-ért fogadhatunk a pontosztozkodásra.

Sok piros között egy zöld - ez a Vasas mérlege október óta. Hét vereség mellett csak a Békéscsabát sikerült legyűrniük, mellyel visszaszerezték reményeiket a bennmaradásra. A Honvéd viszont most kezd csak formába lendülni, utolsó három meccsükön hét pontot gyűjtöttek, a felcsúti sikerül pedig kifejezetten meglepetésnek számít. Ősszel a Honvéd pályájáról elhozta a három pontot a Vasas, most viszont esélyesebb, hogy visszaveszi a kölcsönt Marco Rossi csapata, és ők gazdagodnak három egységgel. Mi inkább a "V"-re szavazunk a második számú fővárosi rangadón.

Kipukkadóban a Paks, továbbra is feljövőben a Videoton. Csertői Aurél csapata kiütéses vereséget szenvedett a Ferencváros ellen, de előtte sem Kispesten, sem Miskolcon nem tudtak emberelőnyből nyerni Bartháék. Figyelemreméltó viszont az, ahogyan Horváth Ferenccel újra jön fel a Vidi: a Ferencváros elleni egygólos vereség bőven a "belefér" kategória, Debrecenben nyerni azonban mindig bravúr. A piros-kékek ráadásul kifejezetten jó játékkal tették ezt, így már csak három pontra van tőlük a dobogó. Mivel az utóbbi sok-sok évben a Paks pontot sem tudott szerezni Sóstón, mi bátran voksolunk a Vidire 1.73-ért.

Mi azt mondjuk, bármennyire is jó a Fradi, bármekkora különbség is van a csapatok között, hagyjuk ki fogadási szempontból ezt a Fradi-Újpestet. Úgy tűnik, a lila-fehérek ugyanis gyakorlatilag verhetetlenek, hiszen szeptember vége óta csak egy vereséget szenvedtek el, a Paks vendégeként. Az 1.47 reális odds, ha azt nézzük, hogy a két csapat között mekkora tudásbeli különbség van és a tabellán is 21 pont a difi, ugyanakkor egy ilyen derbin benne van a döntetlen is. Az utóbbi néhány évben csak a Magyar Kupában tudott "pontot szerezni" az Újpest a Ferencváros vendégeként, a bajnokságban nem sok sikerélmény jutott a liláknak. Szoros, izgalmas mérkőzés lesz, kiütés semmiképpen.

2015-12-12;212
2016-04-02;212
184980
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert