Átigazolás

Pogba a Barcelonában? Miért is ne?

Ügynöke szerint nyáron van esély arra, hogy a francia támadó klubot váltson.

Hónapok óta téma Paul Pogba, a Juventus sztárjátékosának átigazolása Spanyolországba. A francia klasszis iránt főleg a Barcelona érdeklődött az elmúlt időszakban, a játékos ügynöke pedig nem is tartja kizártnak a hamarosan bekövetkező klubváltást.

"Miért is ne igazolhatna Pogba Barcelonába? Azt azonban nem tartom valószínűnek, hogy januárban történik meg a váltás, a legnagyobb transzferek ugyanis inkább nyáron valósulnak meg. Az ára pedig 100 millió euró (72 millió font) körül lehet" - nyilatkozta Mino Raiola.

Amennyiben megvalósul nyáron a klubváltás, Luis Suárez 75 millió fontos vételára után Pogba lehet a Barca történetének második legdrágább játékosa.

Más kérdés, hogy a francia játékosnak borzalmasan gyenge idénye van - csak úgy, mint a Juventusnak. A különböző fórumokon mindenki Pogba gyenge játékát kritizálja, ami nem csoda, hiszen 14 mérkőzésen csak egy gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Nagy kérdés tehát, hogy a jelenlegi Pogba valóban ér-e ekkora irdatlan nagy összeget.


A Juventus a szerdai vereséget követően hétvégén városi derbit játszik a Torino ellen. A TippmixPro-n jelenleg 1.58-ért fogadhatunk Pogbáék sikerére.

2015-10-27;55
2015-10-28;55
2015-10-29;55

 

186871