Átigazolás

A Barcelona titokban készül lecsapni a francia sztárra

  • gb1

A Real Madrid bombaigazolásait kompenzálni kell- nem akarnak semmit a véletlenre bízni, így tovább erősítenék a gárdát.

Az egyik legnagyobb spanyol sportlap állítása szerint a Barcelona gőzerővel dolgozik Paul Pogba megszerzésén, csak ezidáig ezt sikerült titokban tartaniuk. A katalán gigász eddig sem volt rest, hiszen összességében 70 millió euróért már megszerezte a fiatal tehetség Arthurt és Clement Lenglet-et. A Mundo Deportivo azonban tudni véli, hogy az igazán nagy dobás még hátravan - egyértelműen a Manchester Unitedben nagyrészt csak szenvedő francia a fő célpont.

A vb-n ismét a régi Pogbát láthattuk. fotó: FIFA

Az túlzás, hogy égető szükségük van plusz játékosokra, bár igaz ami igaz, Iniesta és Paulinho távozása után ráfér a középpályára az arcfelvarrás. Főleg, hogy a Real Madridnál is égetik a pénzt rendesen - állítólag hamarosan nem csak a vb-n is remekelő Eden Hazardot, hanem csapat- és válogatott társát, Thibaut Courtois-t is madridba édeshgethetik.

A csapatnál jól tudják, hogy a Real Madrid milyen erősítésre készül, erre pedig válaszlépéseket kell tenniük. Pogba jönni akar, de egyelőre 50 millió eurós eltérés van a kínált és a kívánt ár között.

- írta a bennfentes Toni Juanmarti.

A Mundo Deportivo szemfüles oknyomozói azt is tudni vélik, hogy Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola már a katalán városban van és próbálja összehangolni a két fél igényét, hogy minél előbb nyélbeüthessék az üzletet.