Premier League

Végre beveti sztárigazolását Mourinho

José Mourinho elmondta, a francia klasszis a Southampton elleni bajnokin már kap néhány percet.

Végre debütálhat a Premier League-ben Paul Pogba, letöltötte ugyanis eltiltását, amit még az Olasz Kupa döntőjében szedett össze. Mint azt José Mourinho elmondta, egyelőre még nem számít rá kezdőként, de pár percet biztosan a pályán lesz.

   
  1 x 2
Manchester United-Southampton 1.40 4.30 7.50

"A Leicester City ellen még úgy játszottunk, hogy több játékos is kevesebbet edzett és nem volt ideális állapotban. Szerencsére nyerni tudtunk a kupában így is, márpedig azóta volt lehetőségünk néhány edzésen részt venni együtt. Pogbával ugyanez a helyzet, egy percet sem játszott például a felkészülési időszakban, de már majdnem két hete velünk edz. A kondicionális állapota rendben van ahhoz, hogy kapjon néhány percet.

A Special One beszélt arról is, hogy Pogba beilleszkedése tökéletesen ment, ami nem csoda, hiszen a közeg egyáltalán nem volt ismeretlen neki. "Nagyon könnyen passzol a közegbe, hiszen ismeri a klubot, ismer itt mindenkit. Nincs szüksége beilleszkedési időre, inkább arra, hogy beépítsük őt a csapatba és megértse, hogy játszik a csapat és ő hogyan passzol a szisztémába.

Mi ugyan nem öt védővel játszunk, ahogy néha ez a Juventusnál volt, de Pogba szerepkörét illetően nem lesznek drasztikus változások. Természetesen a mérkőzéseken belül majd neki is kell váltania pozíciót, de ez természetes" - mondta Mou.

A péntek esti bajnokin egy Pogba-gólra 3.40-es oddson fogadhatunk, ám tudva, hogy a francia Eb-ezüstérmes csupán néhány percet kap majd új csapatában, erre semmiképpen sem éri meg pénzt tenni.

[2252194] 2016-08-19 21:00:00 Manchester United - Southamptonx;
2016-08-19;47
2016-08-20;47
2016-08-21;47
209498

 

Kattints a képre a játékhoz!