Sportfogadás

A bukmékerek már tudták Pogba átigazolását?

A nemzetközi fogadóirodákat egyáltalán nem hatotta meg minden idők legdrágább transzfere.

Néhány órával ezelőtt hivatalosan is bejelentették a felek, Paul Pogba 105 millióért a Manchester Unitedhez került öt évre. A gigatranszfer minden átigazolási rekordot megdöntött, a 105 millió eurós ügylet ötmillióval felülmúlta Gareth Bale 2013-as klubcseréjét. Azonban úgy tűnik, a fogadóirodákat nem különösebben hatotta meg Pogba érkezése.

Mint azt megszokhattuk, az ilyen volumenű transzferek brutálisan átírják az oddsokat minden tekintetben. Most azonban gyakorlatilag egyáltalán nem módosultak a szorzók, ami arra enged következtetni, hogy már napokkal, hetekkel ezelőtt is azon az oddson fogadhattunk az egyes kimenetelekre, mintha Pogba már a Manchester United játékosa lenne, vagy pedig Pogba érkezését ennyire nem tartják fontos tényezőnek az irodák.

A magyar idő szerint hajnali fél 2-es bejelentést követően a Manchester United bajnoki címének szorzója a nagyobb bukiknál egyáltalán nem változott, ugyanúgy 4.33-ért fogadható. De ahol módosult a szorzó, ott is csupán 4.50-ről csökkent 4.00-4.33-ra. Ugyanez a helyzet a United Európa Liga-sikerével kapcsolatban, az odds jelenleg is 7.00, ami július közepe óta nem is változott.

Ugyanez a helyzet a "vesztes" félnél, a Juventus Scudettója 1.44, a Bajnokok Ligája-sikere pedig 12.00 - vagyis a szorzók napok óta tartják magukat.

Ami egyébként Pogbát illeti, már fogadhatunk is a különböző opciókra arra vonatkozóan, hogyan is teljesít majd új klubjánál. Az egyik brit bukméker 9.5-re lőtte be a góljainak számát, amit karrierje során még egyszer sem ért el.

Hogy szerepel majd Pogba a Unitednél?
Bajnok lesz 9.5 gól alatt lő 9.5 gól felett lő Házi gólkirály lesz
4.33 1.20 4.33 26.00