Bundesliga

Tovább süllyedhet a Wolfsburg

  • hatharom.com

Az egyre nagyobb hullámvölgyben lévő Wolfsburgra ezúttal a formába lendülő Mönchengladbach számolhat rá.

Raffael győzelemre vezetheti a Mönchengladbachot. - Fotó: caughtoffside.com

Jól kezdte szezonját a Wolfsburg együttese, azonban az utóbbi hetekben nem jönnek az eredmények a Farkasoknak. Dietmar Hecking tanítványai a Bayern München és a Manchester United otthonában kikaptak, míg a két találkozó között, hazai pályán csak döntetlenre voltak képesek a ligautolsó Hannover ellen. Szombaton újabb nehéz találkozó vár a zöld-fehérekre, hiszen a tavalyi bronzérmes otthonába, a Mönchengladbachoz látogatnak.

A vendégek teljesítménye jócskán elmaradt a várttól mostanság, különösen a hátsó alakzat teljesít kritikán alul, de Bas Doston kívül a támadósorban szereplő játékosokkal sem lehet elégedett Hecking mester. A bajokat tetézi, hogy a Farkasoknál még mindig sokan maródik, hiszen Robin Knoche, Luiz Gustavo, Felipe Lopes és Vieirinha biztosan kihagyja a szombati rangadót, így pedig egyértelműen csökkennek a zöld-fehérek esélyei.

[2002158] 2015-10-03 15:30:00 Mönchengladbach - Wolfsburgx

Ami a hazaiakat illeti, a Borussia a Wolfsburggal ellentétben pocsékul kezdte szezonját, hiszen első bajnoki győzelmét a múlt héten szerezte meg hazai pályán az Augsburg ellen, igaz, az azt követő hétvégén a Stuttgartot is lazán két vállra fektették a fekete-fehérek.

Mindez annak is betudható, hogy Lucien Favre a Mönchengladbach trénere öt vereséget követően lemondott posztjáról, az átmeneti mester, André Schubert pedig felpörgette a játékosokat. Olyannyira, hogy a szerdán, a Bajnokok Ligájában a Manchester Cityt is lefocizták a hazaiak, ám a pontszerzés elmaradt, hiszen az angolok a 90. percben egy vitatható tizenegyessel megnyerték a találkozót.

Azonban keseregnie nincs oka a Borussiának, hiszen láthatóan a sikerek hatására felszabadultak, és egyre jobb formában vannak a játékosok, vagyis a botladozó Wolfsburg ellen is győzelmi reményekkel lépnek pályára. Véleményünk szerint érdemes lehet megpróbálni a Gladbach sikerét, hiszen kiváló szorzót kapunk a hazaik sikerére, és ahogy korábban is említettük, lendületben van a csapat.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Mönchengladbach Döntetlen Wolfsburg
2.65 3.20 2.56
[2002158] 2015-10-03 15:30:00 Mönchengladbach - Wolfsburgx;