Bundesliga

Duplázhatunk a Wolfsburggal!

  • hatharom.com

A Bundesliga 3. fordulójának nyitómérkőzésén a Farkasok minden nehézség nélkül legyőzhetik a Schalke együttesét.

A Wolfsburg pénteki sikerére nagy esély mutatkozik.

Noha a bukmékerek abszolút háromesélyes rangadóra számítanak a Bundesliga 3. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, vagyis a Wolfsburg-Schalke ütközeten, véleményünk szerint gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy a Farkasok hány góllal győzik le a gelsenkirchenieket.

A felek közt napjainkban jelentős a különbség a hazaiak javára, hiszen amíg a zöld-fehérek megbízhatóan, és kiegyensúlyozottan teljesítenek évről évre, addig ez a vendégekről nem mondható el. Mindez annak köszönhető, hogy a Királykékek szezonról szezonra gyengülnek, a távozó játékosokat pedig nem sikerült megfelelőekkel pótolni, az igazi vezéregyéniségek pedig már évekkel ezelőtt elhagyták a süllyedő hajót. A Schalke tehát gyakorlatilag alkalmi megoldásokkal operál, ami egyszer bejön - lásd a Bremen elleni nyitómeccsen -, míg másszor meg nem - lásd az újonc Darmstadt elleni múlt heti, hazai leégést -.

[2002107] 2015-08-28 20:30:00 Wolfsburg - Schalke 04x

A Farkasok védelme idén is masszív, a csapat előre játéka parádés, köszönhetően a roppant gyors és igen kreatív középpályásoknak. Mindez annak köszönhető, hogy a zöld-fehérek minden meghatározó játékosa maradt Wolfsburgban. Ez pedig az eredményességen is meglátszik, hiszen Bas Dosték például a Német Szuperkupát is elhódították a Bayern Münchennel szemben.

Noha a Köln ellen nem sikerült nyerniük a zöld-fehéreknek, összességében végig kontrollálták a mérkőzést, és csak pechükre nem nyerték meg a múlt heti találkozót. Azonban, ha hozzák a Kecskések ellen nyújtott teljesítményüket Dieter Heckingék, akkor minden bizonnyal könnyedén legyőzhetik, az idén sem túl acélos Schalkét. A hazaik győzelmével pedig most igen zsíros pénzösszegre tehetünk szert.

Háromesélyes fogadás - a     szorzói
Wolfsburg Döntetlen Schalke
1.90 3.50 3.70
[2002107] 2015-08-28 20:30:00 Wolfsburg - Schalke 04x;