Bulvár

Mayweather 3 milliárdot pakolt fel a Super Bowlra

A profi ökölvívók koronázatlan királya nem titkolja, hogy szeret fogadni egy-egy sporteseményre, a közelgő Super Bowl-t pedig természetesen ő sem akarta kihagyni.

Mayweather nem kicsiben játszik

Nincs egy hónapja, hogy beszámoltunk róla, az öt különböző súlycsoportban is világbajnoki címet szerző, profi pályafutása során veretlennek bizonyuló Mayweather egy amerikai főiskolás futballmérkőzésen több mint 100 ezer dollárt kaszált. A "Money" becenévre hallgató öklöző nem szokta eltitkolni nyereményeit, a legutóbbi esetről például saját maga számolt be twitterén, ám a mostani fogadásáról az ausztrál couriermail.com számolt be elsőként.

A portál szerint Mayweather valamivel több mint 13 millió dollárt rakott fel a magyar idő szerint hétfő este megrendezésre kerülő Super Bowl-ra. A Vegas Gambling Steam twitter-bejegyzése szerint az amerikai 10.4 millió amerikai dollárral rakta meg, hogy a Denver Broncos legalább két ponttal legyőzi a Seattle Seahawskot.

Egyes pletykák szerint Mayweather további 2.96 millió dollárral megfogadta azt is, hogy a döntő félidejében is a Broncosnál lesz az előny. Ha a szupersztár fogadásai bejönnek, közel 11 millió dolláros profitra tehet szert.

Mivel ekkora limitek egyetlen fogadóirodánál sincsenek, a hírek szerint Mayweather hét különböző teremben, négy különböző offshore számláról helyezte el az összegeket.

Nem ez az első eset, hogy Mayweather nagyban játszik, a pound for pound ranglista éllovasa a tavalyi NBA-főcsoportdöntő hetedik mérkőzésén 5.9 millió dollárral tette meg a Miami Heat legalább hétpontos győzelmét, amivel nagyot kaszált, hiszen a Heat azon a meccsen 99-76-ra legyőzte riválisát.


A február 3-án esedékes Super Bowlra a bukmékerek egy hajszállal a Denvert látják esélyesebbnek, átlagosan 1.80-as szorzóval fogadhatunk a Broncos sikerére, míg a Seattle győzelme 2.05-ös odds körül mozog.