NB I

Munkába álltak a Rákóczinál

Csütörtökön a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata is elkezdte a felkészülést az OTP Bank Liga 2013-2014-es szezonjára.

 A kaposváriakra négy hetes felkészülési időszak vár a nagy melegben, Prukner László vezetőedző bízik abban, hogy sikerül frissíteni és erősíteni a kereten, így jobban szerepel majd a társaság, mint az idén. a szlovák kapus, Lubos Hajdúch sorsa még nem dőlt el, de valószínű, hogy távozik Somogyból - számolt be a rakocufc.hu.

A zöld-fehérekre nehéz négy hét vár: a stadion és az edzőpálya felújítása miatt szinte folyamatosan utaznak majd. „Az elmúlt évekkel ellentétben most a felkészülés elején játsszuk a felkészülési mérkőzések nagy részét – mondta Prukner. - Nagy valószínűséggel játszunk öt-hat nemzetközi meccset olyan csapatok ellen, amelyek a nemzetközi porondon is szerepelnek majd. Lesz orosz és izraeli I. osztályú, az Európa-liga küzdelmeire készülő ellenfelünk, és olyanok ellen is pályára lépünk,a kikkel már többször futballoztunk, így például a Zeljeznicar és a Zadar ellen. Sokkal több próbajátékost várunk, mint a télen. Megpróbálunk egy-két labdarúgóval frissíteni, illetve olyanokkal, akik erősítést jelentenek. Én személy szerint szeretnék előrelépni az elmúlt bajnoksághoz képest. Remélem, így gondolja a város, az egyesület és a játékosok is. Akkor szebb lesz a jövő, bár az idén is voltak pozitívumok, amire lehet támaszkodni.”

A remek évet záró kapus, Lubos Hajdúch iránt erősen érdeklődik a felcsúti Puskás Akadémia, de megállapodás még nem született a két klub között. A játékosokra ezen a héten orvosi vizsgálatok és fizikai felmérések várnak, a jövő héttől pedig már a labda is előkerül.