NB I

2,25-ért jó ötlet ez a tipp a Fradi-Kaposvárra?

  • mr.blonde

A listavezető Ferencváros a sereghajtó Kaposvár csapatát fogadja. Országos egyesnek tűnik a találkozó, ahol leginkább a különbség lehet kérdéses.

Alighanem morcosan kezdték meg a heti munkát a Ferencvárosnál és nemcsak a világban kialakult koronavírus okozta helyzet miatt. Az FTC ugyanis hétvégén a másik újonc Zalaegerszeg otthonában hagyott két pontot, amivel picit ismét nyíltabbá tette a bajnoki versenyfutást a Fehérvárral.

Szerhij Rebrov csapata így érthetően most javításra készül, a papírforma alapján pedig minden esélye meg is van arra, hogy újabb három ponttal növelje pontjai számát. A Kaposvár ugyanis gyakorlatilag minden reményét elvesztette már a bennmaradáshoz és bizony a sorozatos pofonok mintha meg is törték volna a somogyiak lelkesedését.

[3080253] 2020-03-14 17:00:00 Ferencváros - Kaposvárx;5

Persze, a Fradi ellen játszani mindig más, a Rákóczi pedig meg is izzasztotta a szezon korábbi két mérkőzésén a címvédőt. Az mindenképpen segíti a vendégeket, hogy a Groupama Arénában ezúttal üres székek előtt játszanak majd, vagyis lelkesedéssel és szervezett biztonsági futballal okozhatnak kellemetlen perceket most is a hazaiaknak.

"Kizárólag rajtunk múlik, hogy milyen meccs lesz. Az elejétől azzal a hozzáállással kell pályára lépnünk, hogy szeretnénk bedarálni az ellenfelet, ha ez megvalósul, könnyebb dolgunk lehet, viszont ha eltelik egy kis idő és másképpen alakulnak a dolgok, nehéz lesz. A Kaposvár nyomás nélkül játszhat, ám mi azon leszünk, hogy az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesüljön a pályán" - vázolta fel a fradi.hu-nak az optimális taktikát Varga Roland, a fővárosiak szélsője.

Mire érdemes fogadni?

Varga szavaiból azt vesszük ki, hogy a Fradinál egy magabiztos sikert szeretnének aratni. Mivel a két keret minősége között jelentős a differencia, ha a megfelelő mentalitással futnak ki a gyepre a hazaiak, meg is tudják ezt oldani. A Kaposvár támadójátéka teljesen leeresztett, az elmúlt öt fordulóban egyetlen egyszer találtak be az ellenfeleknek, miközben gólt közel hármat kaptak meccsenként.

A meccsnek nyilván nem lesz nagy hangulata, inkább edzőmeccs feelingre számolhatunk. A Kaposvár taktikája nem nagyon lehet más, mint egy 8-9 emberrel való, kétsoros védekezés, míg a Fradi a türelmes labdabirtoklással és a szélek megbontásával készülhet.

Ahogy egy korábbi cikkünkben már rávilágítottunk, ebben a párharcban valamiért elmaradnak a kiütéses sikerek. Most sem vennénk rá mérget, hogy hengerel majd a Ferencváros, de a magabiztos három pontjukra azért tennék egy átlagos tétet.

Szerinted mire kéne fogadni ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Kaposvár ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-14 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos végeredmények - Ferencváros nyer 1:0 2:0 3:0","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3080253] 2020-03-14 17:00:00 Ferencváros - Kaposvárx;