NB II

A bundagyanúba keveredett Kaposvár meccsére fogadunk

  • varin

Legalábbis mi, azt nem tudjuk, hogy a játékosok is így tesznek-e.

Rendkívül érdekes párosításon találhatjuk meg a nap talán legjobb tippjét az NB II-ben. A Kaposvár csákvári kirándulása igen sok kérdőjelet vet fel, de talán ha szokás szerint a gólokat várjuk, nem lövünk nagyon mellé.

Alighanem mindenki hallott a kaposvár tállyai kirándulásáról, ahol a félidei 2-0-s kaposvári vezetést követően a végeredmény 5-3 lett az NB III-ban is kiesés elől menekülő kiscsapatnak. Az ezerfejű természetesen rögtön bundát kiáltott és a kupameccs azóta is téma a szurkolók és fogadás iránt érdeklődők körében.

Várhidi Péter tehát ilyen hangulatban utazik el fiaival Csákvárra, ahol kiesési rangadót játszik az NB II egyik legszórakoztatóbb csapata ellen. A hazai csapatot már számtalanszor megénekeltük, ritka változatos és góldús meccseket játszanak hétről hétre Madarászék. Hogy mást ne mondjunk, idén 2-3 a Vasas, 2-2 az Ajka és 2-3 a Paks ellen.

Ősszel 2-2-re végeztek a felek, míg két szezonnal ezelőtt 3-3 és 1-1 állt az eredményjelzőn.

Nem is ontjuk tovább feleslegesen a szavakat, az over itt a legjobb tipp, erről ne legyen kétségünk. Mindkét csapatnak nagyon kell a siker, így semmi óvatkoskodás nem várható.

Ui: Ha esetleg a kaposvári játékosok megsegítenének minket egy erős tippel legközelebb, akkor várjuk az üzeneteket az info@hatharom.com címen.

{"headTitle":"Csákvár-Kaposvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-14 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374855] 2021-02-14 14:00:00 Csákvári FC - Kaposvárx;