NB I

Van az az odds, amiért már nem veretjük a Kaposvárt?

  • varin

Kötelező előtt áll Osztermájer Gábor csapata, ám mindig ezek a legnehezebb feladatok.

Létfontosságú 90 perc áll a paksi csapat előtt, hiszen a tolnai legények a már kiesett Kaposvárt fogadják hazai pályán. Ha Bödéék behúzzák a három pontot, akkor akár 5 pontra is elszakadhatnak a 11. pozíciótól, kényelmes helyzetbe sodorva magukat. De jól tudjuk, pontosan ezek a kötelezők a legnehezebbek, ráadásul egy jó formában lévő Kaposvár érkezik az atomvárosba.

{"headTitle":"Paks-Kaposvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-16 16:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paks","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kaposvár","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A jó forma persze relatív egy 14 pontos csapattól, de az is tény, hogy Waltner Róbert úgy is képes motiválni legényeit, hogy már régen a másodosztályra készülnek Ádám Martinék. Az utolsó három meccsükön úgy szereztek négy pontot a somogyiak, hogy az akár hét egység is lehetett volna, ám végül a Loki ellen nem jött össze a győztes találat és a Puskás is legyőzte egy kései góllal a zöld-fehéreket.

Ami a Paksot illeti, a matematikaóra állandó eleme lehet a mindennapoknak, ráadásul Osztermájerék alighanem figyelemmel kísérik a riválisok mérkőzéseit is. Az vitán felül áll, hogy a Paks legnagyobb ellenfele a Debrecen a kiesés ellen vívott csatában, ha pedig képes lenne legalább négy pontra elszakadni az utolsó forduló előtt a tolnai gárda a hajdúságitól, akkor a 33. fordulóbeli Debrecen-Paks rangadónak nem is lenne tétje.

Persze ha van csapat, ahol most duzzadhatnak az önbizalomtól, az a paksi együttes, és nem feltétlenül a négy fordulóban begyűjtött hat pont miatt. A Paks ugyanis a top3 ellen hozott öt pontot, majd ahogyan a Ferencváros, úgy a ZTE ellen is felálltak -2-ről, hatalmas mentális erőről téve tanúbizonyságot.

Kötelező győzelem áll tehát a Paks előtt, de az előző körökben láthattuk, hogy ha van kedve futballozni a somogyiaknak, akkor nehéz ellenfélnek számítanak bárki számára. Az idei két meccsük 1-1-re végződött és a gólváltás most is remekül fizet. Nagy kérdés persze, hogy meddig motiválhatók még a kaposváriak, de 2.25-ért eléggé value-nak tűnik a gólváltás.

{"headTitle":"Paks-Kaposvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-16 16:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080463] 2020-06-17 16:55:00 Paksi SE - Kaposvárx;
298960