NB II

Várhidi vs. Kondás - összecsap az NB II két edzőfenoménja

  • varin

Mumusával találkozik a Debrecen, amelyből könnyedén gólgála születhet.

Ha Debrecenben meghallják a Kaposvár nevet, alighanem mindenkit elkap a gyomorgörcs, hiszen az előző szezonban a somogyiak ellen szerezett egyetlen pont okozta leginkább a Loki kiesését az NB I-ből. Most nem Waltner Róbert vezeti már a zöld-fehér gárdát, ám a Várhidi Péter - Kondás Elemér csúcstalálkozó igencsak pikánsnak ígérkezik.

{"headTitle":"Kaposvár-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-15 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kaposvár","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Némileg váratlanul, de megszerezte első győzelmét a Kaposvár a Budaörs vendégeként, így nyugodtan mondhatjuk, hogy Várhidi kiválóan debütált a kispadon. A somogyiak Szarka Ákos duplájának köszönhetően is tudták felülmúlni Bognár György gárdáját, ezzel pedig elmozdultak a kiesőhelyről. A feladat azonban nem kisebb, mint a listavezető Loki legyőzése hazai pályán.

A kaposvári szurkolók biztosan szívesen fogadják majd a DVSC-t, hiszen a Loki legutóbb egy négyest kapott a Rákóczi pályáján.

A Debrecennél egyelőre rendkívül vegyes az eredménysor, mert bár kétségtelenül jól fest a tabellán elfoglalt első hely, idegenben csupán a DEAC ellen sikerült nyerniük Vargáéknak, amely győzelem azért nem ér fel egy esetleges győri vagy angyalföldi sikerrel. Viszont hazai pályán jól teljesít a DVSC, legutóbb az Ajka távozott innen egy ötössel, ám most a gyengécske idegenbeli szériát illene megszakítani.

A cikk írásakor még erőteljesen kérdéses, hogy lesz-e egyáltalán mérkőzés, hiszen a Loki stábjában többen is karanténba kerültek vírusgyanúval.

Az azért látszik az Ajka elleni hármasból, hogy a Loki védelme azért nem a Merkantil Bank legszilárdabb gépezete, három csapat is kevesebb gólt kapott a Lokinál. A Kaposvárnál viszont igencsak túlsúlyban vannak az adok-kapok jellegű meccsek, hiszen a BTS már ötször is zöldült.

Ezen a találkozón a hazaiaknak nem lenne rossz az egy pont sem, de ha már ilyen jól kezdett Várhidival a csapat, valószínűleg otthon is győzelemre játszanak majd Balázs Zsolték. A Lokiban pedig mindig benne van egy vaskos over, így mi a meglepően magas over szorzóját tartjuk érdemesnek fogadásra.

{"headTitle":"Kaposvár-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-15 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374696] 2020-09-16 16:30:00 Kaposvár - DVSCx;