Sportfogadás

Megvan a tuti befutó Ferguson helyére?

Bombaként robbant a hír, hogy Sir Alex Ferguson az idény végén befejezi edzői pályafutását. A Manchester Unitedet közel 27 évig irányító skót mester utódját még nem nevezték ki, de a találgatások azonnal megindultak a mendzser kilétét illetően.

David Moyes ülhet le a Manchester Untied kispadjára?

Az angol bajnok Manchester United megerősítette a hírt, miszerint a klubot menedzserként 1986 óta szolgáló Sir Alex Ferguson a szezon végén befejezi edzői tevékenységét. A skót legenda, aki két Bajnokok Ligáját, öt FA-kupát, négy Ligakupát és Kupagyőztesek Európa Kupáját is nyert a Vörös Ördögökkel, néhány nappal a tizenharmadik Premier League-elsőség bebiztosítása után hozta meg döntését. Ferguson igazgatóként és a klub nagyköveteként dolgozik tovább az Old Traffordon.

A bejelentést követően azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon ki követi majd a Vörös Ördögök kispadján a legendás menedzsert. Az angol sajtóban több neves szakember neve is felröppent már, mint lehetséges utód, a londoni székhelyű WilliamHill fogadóiroda pedig már el is készítette kínálatát a leendő United-trénerrel kapcsolatban.

A bukmékeriroda esélylatolgatása megfelel a Sky Sports értesülésének, miszerint a 71 éves skót szakembert honfitársa, az Evertont 2002 óta irányító David Moyes követi a kispadon.

Ki lesz a Manchester United következő menedzsere?
Menedzser Odds
David Moyes (Everton) 1.12
José Mourinho (Real Madrid) 5.50
Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) 21.00
Ole Solksjaer (Molde) 26.00
Gary Neville (-) 67.00
Guus Hiddink (Anzsi) 67.00
Ryan Giggs 67.00
Laurent Blanc (-) 67.00
Arséne Wenger (Arsenal) 101.00
André Villas-Boas (Tottenham) 101.00