Ligue 1

Kötelességemnek érzem segíteni a PSG-t - Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain klasszisa szerint az ő helyzete más, mint csapattársaié. A svéd klasszis kötelességének érzi, hogy minél jobb eredményt érjenek el a francia csapattal.

Ibra

A PSG jelenleg második helyen áll a francia élvonalban, három pont a hátránya a listavezető Lyon mögött, ám a fővárosi gárda egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A párizsiak legnagyobb sztárja, Zlatan Ibrahimovic szerint minden nap történik valami új a PSG-nél.

"A csapat fejlődik, a klub pedig folyamatosan növekszik, minden teljesen új - mondta Ibrahimovic a TF1-nek. - Az én helyzetem különbözik a többiekétől, kötelességemnek érzem, hogy minél jobb eredményekhez segítsem az együttest. Szinte minden nap történik valami újdonság, amiből igyekszem tanulni. A PSG projektje halad és ez pozitív, de a fejlődés nem egyik napról a másikra történik. A labdarúgás bonyolult sportág, bármi megtörténhet. Számos nagy klubban szerepeltem, évről évre hatalmas nyomás alatt játszottam. Amikor aláírtam a Juventushoz, egy szempontból globálissá vált a karrierem, mindenki tudta ki vagyok. Ez a nyomás normális volt, de az nem tűnt normálisnak az embereknek, amikor aláírtam a PSG-hez. Pedig annak kellett volna lennie."

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1217025