Európa Liga

19 éves horvát csatára egyedül nem tudta megnyerni az Inter meccsét

Az Inter közel járt a győzelemhez, de végül döntetlennel zárta az Európa Liga csoportkörét, hazai pályán 2-2-t játszott a Neftcsi Baku ellen. A Rubin Kazany idegenben nem bírt a Partizannal, de így is megnyerte a H csoportot.

Az Inter az egymás elleni eredmények miatt már nem előzhette volna meg a Rubint és hátrébb sem kerülhetett volna a csoportban, így érthető, hogy sok fiatal lehetőséget kapott a milánóiaknál. Így a horvát Marko Livaja is, aki már a 9. percben eredményes volt. Egy szerencsésen elé kerülő labdát kotor be a jobb oldalról. (1-0)

Erre a találatra Sadigov a második félidő elején egy nagy bombával válaszolt, középről lőtt a bal felsőbe. (1-1) Livaja azonban újra eredményes volt, Nagatomo bal oldali beadására érkezett nagyszerűen. (2-1)

Úgy tűnt, hogy a kék-feketék győzelemmel zárják a csoportkört, de a hajrában Canales újra kiegyenlített, így pontot tudott szerezni a Neftcsi Milánóban (2-2), de így sem mozdult el a harmadik helyről.

A másik, szintén tét nélküli meccsen a Partizan és a Rubin gyorsan gólokat váltottak a második félidő elején, és ezekkel a találatokkal lett 1-1 a végeredmény.

Európa Liga
H csoport, 6. forduló
Inter (olasz)-Neftcsi Baku (azerbajdzsáni) 2-2 (1-0)
gólszerzők: Livaja (9., 54.), illetve Sadikov (52.), Canales (89.)
Partizan Beograd (szerb)-Rubin Kazany (orosz) 1-1 (0-0)
gólszerzők: Markovics (53.), illetve Rondón (59.)