Manchester United

Robert Lewandowskiról nem mondott le Sir Alex Ferguson

A Borussia Dortmund támadóját, Robert Lewandowskit még mindig vinné a Manchester United, amely 24 millió fontot sem sajnálna a lengyelért.

Lewandowskira a legnagyobb klubok vadásznak

Robert Lewandowskit, a Borussia Dortmund lengyel csatárát az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City és a Tottenham vinné.  A United nyáron 16 millió fontot adott volna a csatárért, ám ezt az ajánlatot nem fogadták el Dortmundban. Végül helyette megszerezték Robin van Persie-t az Arsenaltól. Angol sajtóhírek azonban arról szólnak, hogy nem mondtak le végleg a lengyelről. A Dortmund vezérigazgatója, Aki Watzke a következőket nyilatkozta Robert Lewandowskiról: "Le fogunk ülni és megbeszéljük mi a teendő, amennyiben Robert nem hosszabbítja meg a szerződését" - jelentette ki a klubvezető.

A támadó kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Borussia zsinórban két bajnoki címet szerzett a Bundesligában, így nem meglepő, hogy a németek foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá.

A lengyel csatár szerződése 2014 júniusáig érvényes jelenlegi klubjánál, a dortmundi vezetők most beárazták: 24 millió font a minimum, amiért elengedik a támadót.