Sport Shop

A világ legkülönlegesebb focicsukája

Pelé Trinity 3E FG - SheOne limitált széria

A különleges dolgok mindig megosztják az embereket. Igaz ez a nagy futballistákra, a költekező klubokra, vagy a sajátos szemlélettel rendelkező, kompromisszumokra nem hajlandó edzőkre is. De ilyenek az alaposan kidíszített focicipők is. Valakinek tetszik, valakinek nem, de semleges vélemény a Pelé Trinity 3E FG cipőről nem létezik.

A leginkább egy foltos, félrecsíkozott zebrára hasonlító dizájn külföldön hatalmas sikert aratott, és most Magyarországra is megérkezett. A német Pelé cég prémium cipője már betört Magyarországra, ám most újítottak, és a brit SheOne fedőnevű művész közreműködésével nonfiguratív mintázattal látták el, és tették még vonzóbbá az amúgy is sajátos imázzsal rendelkező modellt.

Pelé Trinity 3E FG - SheOne limitált széria

A limitált kiadású cipő egyedisége nemcsak a dizájnban rejtőzik, a Trinity 170 grammal egyben a világ legkönnyebb focicipője is.

Ezzel a csukával a maximálisra növelheted a sebességed. A vékonysága és ultrakönnyedsége mellett a stoplijai is speciálisan, aszimmetrikusan vannak elrendezve. A gyorsabb elindulás és kitámasztás érdekében egyedi elrendezést kaptak a talprészen, így stabilabban tudsz megállni bármilyen sprint után, és könnyebben lehagyhatod a védődet.

Ezt az előnyt vétek lenne kihagyni, ha igazán profi cipőt szeretnél, ami ráadásul nagyon vadul is mutat a pályán. Rendeld meg a Pelé Trinity 3E FG csúcsterméket, a hathárom.hu webshopján keresztül, most óriási, 40%-os kedvezménnyel! Siess amíg a készlet tart!