NB I

Supka célja egy év csapatépítés után a nemzetközi porond

megosztom

Supka Attila, a Budapest Honvédtől a Pécsi MFC-hez szerződött vezetőedző pénteki bemutatkozó sajtótájékoztatóján elmondta, azt szeretné, ha a második évben már nemzetközi kupában indulhatnának.

Supka a második évben nemzetközi kupaindulást szeretneA nyáron jelentősen átalakuló PMFC-Matias június 18-án kezdi meg a felkészülést a következő szezonra - olvasható a pecsinapilap.hu-n. Regedei Csaba, Samuel Ato, Vlado Markovics, Marko Marovics, Nenad Todorovics, Marko Scsepanovics biztosan távozik Pécsről, a kapus Strublics Józseffel a bundabotránybeli érintettsége miatt már szerződést bontottak. Egyelőre két érkezőről tudni, a kölcsönben Kozármislenyben szereplő Fodor Ferenc, és az ugyanilyen státuszban Nyíregyházán játszó Pákolicz Dávid kezdheti itt a felkészülést Pécsen.

Supka elmondta, az NB I-ben meghatározó csapatot szeretne kialakítani, olyat, amely a második évben már kijut a nemzetközi porondra. Azt is közölte, hogy új klubjánál is a támadó futballt részesíti előnyben. Körülbelül 25 tagú keretet akar, benne 10-12 új játékossal, de úgy, hogy a helyi utánpótlás-nevelés is képviseltesse magát néhány fiatallal. Új igazolásokat is terveznek, de konkrét neveket nem említett a szakember. A Pécs újoncként 12. helyen zárt a 2011-2012-es szezonban.

Supka mellett a két új ügyvezető, Feleki Attila és Dr. Elbert Gábor is bemutatkozott a sajtótájékoztatón.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom