NB I

Már nem Véber György a pécsiek edzője

Közös megegyezéssel szerződést bontott a PMFC és Véber György - számolt be a pécsiek honlapja, a szakembernek az eredmények miatt kellett távoznia.

Véber Gyögynek ezúttal is idő előtt kellett távoznia / pmfc.hu

Hétfő délelőtt Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezetője és Véber György a csapat klubházában találkozott egymással. A megbeszélés témája a PMFC-MATIAS szezonbeli szereplése volt. Az egyeztetés végén a felek abban állapodtak meg, hogy közös megegyezéssel felbontják Véber György szerződését, így mától nem ő a PMFC-MATIAS vezetőedzője - írja a pécsiek hivatalos honlapja. 

Az új szakember kinevezéséig a csapat jelenlegi másodedzője, a klub korábbi játékosa, Kulcsár Árpád készíti fel az együttest

"Őszintén sajnálom, hogy így alakult! A szezon előtt abban bíztunk, hogy a PMFC-MATIAS ismét meghatározó csapata, üde színfoltja lesz az NBI-nek. Véber György korábbi együtteseinek játékstílusából arra következtettünk, hogy az ő irányításával azon az úton tudunk majd tovább haladni, amelyen tavaly elindultunk. Látványos, szórakoztató és nem utolsó sorban eredményes focira számítottunk, de valamiért nem ezt láttuk viszont. Hogy ez miért történt, annak felderítése hosszabb elemzést kíván, viszont a csapat már olyan helyzetbe sodródott, hogy mindenképp lépnünk kellett. A Véber Györggyel tartott megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel felbontjuk a szerződését"- nyilatkozta a pmfc.hu-nak Győri János, ügyvezető, aki hozzátette, természetesen az egyeztetés végén sok sikert kívántak egymásnak a felek.

A Pécs 12 forduló után csak a 13. helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján, amely mindössze kétszer győzött, négy döntetlent játszott és hatszor kapott ki. A hétvégén a Lombard-Pápa a 90. percben szerzett góllal vitte le a három pontot a Mecsekaljáról, a félidő hazai, vége vendég opció egyébként 40-50-szeres pénzt fizetett a fogadóirodáknál.

Pécs#hun-pecsi_mfc
[1732284] 2014-10-25 18:00:00 Pécs - Pápax;
164237