NB II

Tovább lovagolunk a budafoki pacin

  • varin

Csizmadia Csaba csapata csodák csodájára csomó csellel csábos csapattá cseperedett.

Sajnos az OTP Bank Ligában idén vélhetően híján leszünk az izgalmaknak, azokat talán a Merkantil Bank Ligában találhatjuk meg. A Szeged vasárnap esti sikerével nyílttá vált a másik feljutó pozíció a Vasas mögött, míg az is kérdésesnek tűnik, hogy melyik három csapat távozik a harmadosztályba. Ebből a szempontból is nagy téttel bírhat a Budafok-Pécs találkozó.

3631870

A vendégek számára ugyanis nincs már semmilyen tét, a mecsekaljai gárda nem is pörög igazán magas hőfokon. Noha három meccse veretlenek Vas László fiai otthonuktól távol, a 15 bajnokiból csak 4-szer tudtak győzni, amin az elmúlt időszakban a hazai mérleg sem javított sokat. Legutóbb a bajnokság leggyengébb csapata ellen remizett a Pécs, Szolnok után pedig szerintünk Budafokon is maximum 1 ponttal gazdagodik a gárda.

A Budafok ugyanis új fokozatba kapcsolt, az NB II utolsó helyéről pedig hirtelen a vonal felé kúszott a Csizmadia-csapat. Egyértelműen a szombathelyi 3-2-es siker volt a vízválasztó győzelem, hiszen ott rendkívül jó játékkal hozták el a pontokat a Kovácsék, a csapat hangulatán pedig látszódott a lefújást követően, hogy mennyire várták már ezt a sikert.

Amellett, hogy a Budafok 3 győzelmen van túl, azok mikéntje is feldobhatná a tavaly még az OTP Bank Ligában vitézkedő csapatot. Szombathelyen és a Szolnok ellen a 85. perc után vitték be a győztes találatot, míg Szentlőrincen hátrányból tudtak fordítani - az ilyen siker pedig mindig többet jelent 3 pontnál.

Kattints és kaszálj te is speciális, amerikai tippekkel!

Jelenleg motiváltabb csapatnak tűnik a Budafok, amelynek valójában van is miért játszania, hiszen a 18. hely csupán egyetlen egységre van a gárdától, míg a pécsiek esetében betonbiztosnak tűnik a 6-10. hely valamelyike.

{"headTitle":"Budafok-Pécs","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Budafok DNB","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3631870] 2022-04-06 18:00:00 Budafok - Pécsx;